Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Σιώτου «Μάνα πατρίδα, κακιά μητριά» στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Νικόλας Βουλέλης, δημοσιογράφος, Παντελής Μπουκάλας, συγγραφέας, δημοσιογράφος, και ο Μανώλης Πιμπλής, διευθυντής Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, δημοσιογράφος. Ακαδημίας 32, στις 19.00.

Αν και γραμμένο το 1978, το άκρως προφητικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πεθαίνω σαν χώρα» ανεβαίνει για δεύτερη φορά σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή στο Θέατρο Σοφούλη. Διάρκεια παραστάσεων έως 18 Οκτωβρίου. Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά, στις 21.00.

Η συνθέτρια και τραγουδίστρια Σίλια Κατραλή (φωτογραφία) και οι 3,14 εμφανίζονται στη μουσική σκηνή Ορφέας. Μαζί τους σε special guest o Papazó και o Leo που θα απογειώσουν τη βραδιά με alternative indie διασκευές. Φωκίωνος Νέγρη 25, στις 21.30.

Το βιβλίο του «Γιατί οι νεκροφόρες δεν έχουν κοτσαδόρο – Το μυθιστόρημα της Κυψέλης», θα παρουσιάσει ο Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης στο καφέ Αερόστατο στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι. Μαζί του θα συνομιλήσουν η Κατερίνα Ζαχαροπούλου και ο Γιάννης Κοιλής. Πτολεμαίων 4, στις 19.00.

Ενα εργαστήρι για τους 60+ διοργανώνεται στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Κάθε Τετάρτη το «Σκέφτομαι και Γράφω», ένα workshop δημιουργικής γραφής, λαμβάνει χώρα στο Creative Lab 2 με διάρκεια έως τις 20 Δεκεμβρίου. Από τις 10.00 έως τις 12.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT