Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις νεαροί μουσικοί με λαμπρή καλλιτεχνική πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι το Τρίο El Greco. O Φαίδων Μηλιάδης στο βιολί, ο Αλέξης Καραϊσκάκης-Νάστος στο βιολοντσέλο και η Αλεξία Μουζά στο πιάνο θα δώσουν μια συναυλία με μουσικές των Γιοχάνες Μπραμς, Αντονίν Ντβόρζακ και Αρνο Μπαμπατζανιάν. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30.

Εως τις 16 Οκτωβρίου θα διαρκέσει η έκθεση του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού και της συλλογής του Ιδρύματος Ωνάση για τον Γιαννούλη Χαλεπά με τίτλο «Χαλεπάς – Γλυπτικής μέγιστον μάθημα» σε επιμέλεια Αλεξάνδρας Γουλάκη – Βουτυρά. Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9.00 έως τις 14.30, Παρασκευή και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 14.00 και 19.00 έως 21.30. Ακτή Γ. Δρόσου, Τήνος.

Εναν κύκλο μουσικών αναλογίων εμπνεύστηκε η Μάγδα Μαυρογιάννη και τα παρουσιάζει στο Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη με γενικό τίτλο «Μαρία Κάλλας… στο Ντιβάνι», που το καθένα ξεδιπλώνει και μια νέα πτυχή της διάσημης Ελληνίδας τραγουδίστριας. Απόψε θα παρουσιαστεί η σχέση της με τη δασκάλα της Ελβίρα ντε Ιντάλγκο. Μουσικές επιλογές Δημήτρης Γιάκας. Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, κρατήσεις στο thf.gr.

«Spirits Unseen» (φωτογραφία) ονομάζεται η έκθεση φωτογραφίας της Μυρτώς Παπαδοπούλου με θέμα τα απομονωμένα χωριά της μειονότητας των Πομάκων στη Θράκη σε επιμέλεια Μανόλη Μωρεσόπουλου. Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Για δεύτερη χρονιά το έργο «Αρκουδοράχη» του Εντ Τόμας παρουσιάζεται στο θέατρο Θησείον από την ομάδα ΠΥΡ και σε σκηνοθεσία Ιως Βουλγαράκη. Τουρναβίτου 7, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT