Που βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Που βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πρεμιέρα για τη μουσικό και ερμηνεύτρια Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Γιάννης Οικονομίδης θα παρουσιάσει δικές του συνθέσεις αλλά και κλασικές μελωδίες της αφροκουβανέζικης και βραζιλιάνικης τζαζ. Μαζί του οι Φίλιππος Κωσταβέλης (πιάνο), Δημήτρης Γιαλαμάς (μπάσο), Αλέξανδρος Σπανίδης (τύμπανα), Μάκης Στεφανίδης (κιθάρες) και Eduard Spaapen (κρουστά). Στο Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

«Το Σύνταγμα της ηδονής», το εμβληματικό κείμενο, αλλά και μελοποιήσεις ποιημάτων του Κ. Π. Καβάφη θα παρουσιαστούν στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Τις μελοποιήσεις υπογράφουν οι Αντίοχος Ευαγγελάτος, Λεωνίδας Ζώρας, Δημήτρης Μητρόπουλος, Αργύρης Κουνάδης, Γιώργος Κουρουπός και Διονύσης Μπουκουβάλας. Στο τραγούδι η Αρτεμις Μπόγλη, στο πιάνο ο Δημήτρης Γιάκας και στην απαγγελία η Ιουλίτα Ηλιοπούλου. Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, στις 20.30.

Πρεμιέρα για τη μουσικό και ερμηνεύτρια Θεοδοσία Τσάτσου (φωτογραφία) στο Faust. Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, θα παρουσιάσει αγαπημένα μουσικά κομμάτια, αλλά και πρωτότυπο υλικό. Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, στις 21.30.

Δέκα χρόνια γιορτάζει το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» και ξεκινά με δράσεις στην πόλη, γαλλική μουσική και μπόλικο κρασί. Σήμερα οι Vanila Swing σε ένα ζωντανό και δυναμικό live με τραγούδια δικά τους και με επιτυχίες διασκευασμένες όπως μόνο αυτοί ξέρουν, σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με Swing, rock ’n’ roll, blues & rockabilly του 1950. Στην πλατεία, μπροστά από το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεταξουργείο, στις 20.00.

Ο «Γλάρος» του Αντον Τσέχοφ σε διασκευή της Ανια Ράις και με την Εμίλια Κλαρκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, από το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας, παρουσιάζεται στο National Theatre Live, μαγνητοσκοπημένη και με ελληνικούς υπότιτλους στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT