Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Ιωάννινα. Πορεία στον τόπο και στον χρόνο», από τις εκδόσεις Καπόν. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ, δημοσιογράφος, γ.γ. Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, η Ραχήλ Μισδραχή-Καπόν, εκδότρια, ο Ηλίας Κολοβός, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, και η Βαρβάρα Παπαδοπούλου, δρ Αρχαιολογίας. Ξενοδοχείο Grand Serai, Δωδώνης 33, Ιωάννινα, στις 19.00.

Για δεύτερη χρονιά επανέρχεται ο «Ταρτούφος» (φωτογραφία) του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη. Η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 21.00, σε μετάφραση του Ανδρέα Στάικου, ενώ παίζουν οι Μάνος Καρατζογιάννης, Θανάσης Βλαβιανός, Ελίζα Σκολίδη, Αγγελική Μαρίνου, Γιώργος Κορομπίλης, Μέγκι Σούλι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Θωμάς Σιέκας. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Ολοκληρώνεται αύριο το 8ο KinderDocs Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για Παιδιά και Νέους με την παρουσίαση 17 βραβευμένων ντοκιμαντέρ από 10 χώρες. Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Ενας αγαπημένος τραγουδοποιός, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με τη χαρακτηριστική φωνή του, ξεκίνησε τη χειμερινή του περιοδεία από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με ρεπερτόριο από την προσωπική του πορεία, που μετράει 40 χρόνια. Στις 22.00, Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος.

Για μία ακόμη χρονιά οι Jazz Express επανέρχονται με τη μουσική παράσταση «Franky meets Ella on the Orient Express» κάθε Σάββατο, στις 21.30, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT