Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Η διεθνώς καταξιωμένη και πολυβραβευμένη σολίστ της κιθάρας Ελενα Παπανδρέου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χορογράφος Ιρις Καραγιάν παρουσιάζει την καινούργια παράστασή της «Ποια είναι τα σώματα της εποχής μας». Δύο νέες χορεύτριες, η Δάφνη Δρακοπούλου και η Δέσποινα Σανιδά-Κρεζία, ερμηνεύουν μαζί αλλά και σε διάκριση η μία από την άλλη, ενώ παράλληλα προβάλλεται ένα κείμενο που αρθρώνει ερωτήματα και συλλογισμούς για έναν δικαιότερο κόσμο. Στο Μ54, έως τις 26 Οκτωβρίου, στις 20.30.

Συνεχίζεται με επιτυχία το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας και σήμερα Τρίτη θα παρουσιαστεί «Το σπίτι της Μπερνάντα Αλμπα» του Λόρκα σε σκηνοθεσία Αννας Δήμου από τη θεατρική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη «Η θεατροφρένεια». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας. Στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Η διεθνώς καταξιωμένη και πολυβραβευμένη σολίστ της κιθάρας Ελενα Παπανδρέου (φωτογραφία) επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ, με ένα πρόγραμμα που εστιάζεται στον Μάνο Χατζιδάκι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελληνες σολιστ στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος». Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30.

Η παράσταση «Κωσταλέξι» από την 812:Coal Theatre Company, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μωραΐτη, συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν στο θέατρο Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, με τους Αλκήστιδα Νικολαΐδη, Ζωγραφιά Μεντεσίδου και Κωνσταντίνο Μωραΐτη να παρουσιάζουν την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που οι ίδιοι οι γονείς της κράτησαν σε εγκλεισμό για σχεδόν τρεις δεκαετίες σε ένα χωριό της Στερεάς Ελλάδας. Στις 21.00, Κυκλάδων 11.

Οι Fuzztones, μπάντα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην Αθήνα, θα εμφανιστεί στο Κύτταρο, ενώ θα προηγηθούν οι Τhe Snails. Κύτταρο, Αχαρνών και Ηπείρου 48, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT