Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ έναν πόλεμο, μια υπηρέτρια έσωσε το παιδί της βασίλισσάς της, όταν εκείνη το εγκατέλειψε προκειμένου να πάρει τις γούνες και τα χρυσαφικά της. Το έσωσε και το μεγάλωσε με κίνδυνο της ζωής της κι έτσι ανάμεσά τους αναπτύχθηκε μια σχέση αληθινής αγάπης». Αυτά και άλλα πολλά λέει «Η σολομώντεια λύση», η παράσταση για παιδιά από 5 ετών, στο θέατρο Αβατον. Κυριακή 11.30, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός.

Οι Παραβάσεις/ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ, το θεατρικό αναλόγιο που επιστρέφει στον πυρήνα της σκηνικής ανάγνωσης και αντλεί έμπνευση από τον καβαφικό στίχο «ιδανικές φωνές κι αγαπημένες», ξεκινά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 16.00, όπου ο Νίκος Κουρής συνεργάζεται με τον Μάριο Μπανούσι και διαβάζει την «Ιογενή πνευμονία», το μοναδικό αφήγημα που επιχείρησε να γράψει ο Ζήσιμος Λορεντζάτος. ΚΠΙΣΝ, Φάρος, λεωφόρος Συγγρού 364.

«Με την καρδιά ακούω καλύτερα», λέει ο Γκάρης (φωτογραφία), ο βασικός ήρωας του μιούζικαλ του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που επιστρέφει στο Βασιλικό Θέατρο και στην Παιδική Σκηνή, υποσχόμενος να γεμίσει αισιοδοξία και αγάπη τους μικρούς θεατές. Κάθε Κυριακή στις 11.

Στο Μουσείο Μπενάκη και στην Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα επιστρέφει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με έργα για βιολί και βιόλα με κάθε όργανο να εκπροσωπείται ισάξια, με τη βιολονίστα Μαργαρίτα Πλέστη και τη βιολίστα Πωλίνα Κούμη. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19.30, ενώ θα προηγηθεί ξενάγηση στην πινακοθήκη από τον επιμελητή της, Κωνσταντίνο Παπαχρήστου. Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, Κριεζώτου 3.

Ο Good Job Nicky επιστρέφει στο Gazarte και θα μας παρουσιάσει δικά του τραγούδια, καθώς και επιτυχίες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου με τον χαρακτηριστικό ήχο του. Gazarte – Roof Stage, Βουτάδων 34, στις 22.15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT