Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Παντρεύοντας έξοχα την κωμωδία με το θρίλερ κατασκοπείας, το έργο «Τα 39 σκαλοπάτια» έγινε γνωστό από την ταινία του Αλφρεντ Χίτσκοκ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο βιβλίο «Τα θαύματα του κόσμου», ο Μιχάλης Μοδινός «διερευνά την αξία των μικρών πραγμάτων και την αναγωγή τους στα μεγάλα». Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στον Ιανό και μαζί με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Νίκος Κοκκομέλης, επίκουρος καθηγητής Τμήματος Ιστορίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Γιάννης Παπαθεοδώρου, αναπληρωτής καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Κατερίνα Σχινά, μεταφράστρια, κριτικός λογοτεχνίας. Σταδίου 24, στις 20.30.

Με διαχρονικά τραγούδια και νέες διασκευές θα υποδεχθούν η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριτζήλα τους Θεσσαλονικείς για δύο συναυλίες, σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Σ’ ένα κύμα του Νότου». Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, 25ης Μαρτίου και Παραλία, στις 20.30.

Παντρεύοντας έξοχα την κωμωδία με το θρίλερ κατασκοπείας, το έργο «Τα 39 σκαλοπάτια» (φωτογραφία) έγινε γνωστό από την ταινία του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Τώρα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Τζένη Καρέζη σε σκηνοθεσία του Μάκη Παπαδημητρίου. Παίζουν οι Γρηγορία Μεθενίτη, Γιάννης Λατουσάκης, Παναγιώτης Γουρζουλίδης και ο Μάκης Παπαδημητρίου. Ακαδημίας 3, στις 21.00.

Με μια δοκιμασμένη μουσική παράσταση εμφανίζεται σήμερα η Αγγελική Τουμπανάκη με την εκφραστική φωνή της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία. «For Women» μαζί με το Toubanaki 5tet και το γυναικείο Vocal Ensemble στο θέατρο Πορεία. Τρικόρφων 3-5 και 3ης Σεπτεμβρίου 69, στις 21.00.

Δύο ταλαντούχοι μουσικοί με σημαντική πορεία στο εξωτερικό παρουσιάζονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο τσελίστας Κωνσταντίνος Σφέτσας και ο πιανίστας Στέφανος Θωμόπουλος θα παρουσιάσουν ένα επιλεγμένο πρόγραμμα με επίκεντρο της βραδιάς τη Σονάτα για βιολοντσέλο και πιάνο αρ. 3 του Μπετόβεν. Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT