Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society παρουσιάζει το έργο «Αίνιγμα» που θέτει ερωτήματα για τη ζωή και τον θάνατο αλλά και τι δίνει αξία στη ζωή

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή το τέλος της έκθεσης «Νίκη Καναγκίνη – η υλικότητα της γραφής» θα διοργανωθεί ανοιχτή συζήτηση για το έργο και τη ζωή της εικαστικού με τη συμμετοχή των Ελένης Βαροπούλου, θεατρολόγου και κριτικού Τέχνης, Νίνας Παπακωνσταντίνου, εικαστικού, και Γιώργου Τζιρτζιλάκη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συντονίζει η επιμελήτρια της έκθεσης, Ελενα Χαμαλίδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου. Roma Gallery, Ρώμα 5, στις 19.30.

Σε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της τζαζ μουσικής, τον Τσετ Μπέικερ, είναι αφιερωμένη η εμφάνιση στο Half Note Jazz Club του σπουδαίου τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλου μαζί με τους Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο και Γιώργο Κοντραφούρη στο πιάνο. Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society παρουσιάζει το έργο «Αίνιγμα» (φωτογραφία) που θέτει ερωτήματα για τη ζωή και τον θάνατο αλλά και τι δίνει αξία στη ζωή. Στην παράσταση παίζουν οι Χρήστος Ζαββός, Νίκος Μακρής, Θεοδώρα Μπελέρη, Γιώργος Σέγκος, Ορθοδοξία Σκούρα σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Δορλή. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, στις 19.00.

Στο πλαίσιο του «Λογοτεχνία στη μικρή οθόνη» του Διεθνούς Φεστιβάλ Λάρισας θα προβληθούν στις 20.30 «Τα παιδιά της Χελιδόνας» του 1987 στον κινηματογράφο Βικτώρια 1, ενώ στις 18.00 θα παρουσιαστούν οι διαγωνιστικές συμμετοχές των Animation. Στις 16.30 θα γίνει βιωματικό εργαστήριο συμπεριληπτικής κινηματογραφικής παιδείας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Victoria Cinemas, Λάμπρου Κατσώνη 20.

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών (Πατησίων 47) γιορτάζει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του συγγραφέα Ιταλο Καλβίνο και διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα «Ο Italo Calvino και η Ελλάδα». Πέμπτη από τις 18.30 έως 21.00 και Παρασκευή 10.00 έως 21.00. Πλήρες πρόγραμμα στο iicatene.esteri.it με ελεύθερη είσοδο και ταυτόχρονη μετάφραση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT