Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μουσικές του Γιάννη Ζουγανέλη, χορό, εικόνες και έθιμα άλλων πολιτισμών είναι έτοιμη να πετάξει η κουκουβάγια Bibi μαζί με τον φίλο της τον Κόκο για να ετοιμάσουν ένα πάρτι γενεθλίων για τον Γλάρο. Το έργο σε σκηνοθεσία της Βίκης Κουμούτσου κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στο θέατρο «Αλκμήνη» για παιδιά από 4 έως 10 ετών, στις 11.00. Αλκμήνης 8-12.

Με σπουδές στην Καλών Τεχνών σε Αθήνα, Μαδρίτη και Νέα Υόρκη, η Ράνια Ράγκου που έχει παρουσιάσει δουλειά της σε Ελλάδα και εξωτερικό, εγκαινίασε στην Γκαλερί Αλμα τη νέα της έκθεση με τίτλο «Ω Γε». Οπως σημειώνει ο επιμελητής της έκθεσης Χριστόφορος Μαρίνος, «Η Ράγκου ζωγραφίζει εικόνες μέσα σε εικόνες». Διάρκεια έως 2 Δεκεμβρίου. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 11.00 έως 20.00 και Τετάρτη και Σάββατο από τις 11.00 έως 15.00, Υψηλάντου 24.

Στο πλαίσιο της Thessaloniki PhotoBiennale παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης η φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στον σπουδαίο φωτορεπόρτερ «Νίκος Γιακουμίδης (1963-2022): Μια μικρή αναδρομή στο έργο του» (φωτογραφία), στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων. Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αβραμίδης. Είσοδος ελεύθερη. Μανώλη Ανδρόνικου 6, από Δευτέρα έως Κυριακή 09.00 με 16.00.

Οι Boogie Belgique, η αγαπημένη μπάντα από το Βέλγιο, θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο οπτικοακουστικό σόου με live sampling, τρομπέτα, φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, synth, σαξόφωνο, ντραμς και κρουστά στο Principal Club Theater – Mylos Area της Θεσσαλονίκης. Γεωργίου Ανδρέου 56, στις 21.00.

Με δύο βραβεία Γκράμι ως «καλύτερη νέα καλλιτέχνις» και «καλύτερο άλμπουμ τραγουδιού τζαζ» η Σαμάρα Τζόι εμφανίζεται στο Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή στις 20.30 μαζί με το τρίο της. Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT