Στα ελληνικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Με πωλήσεις 1,1 εκατ. αντιτύπων έκλεισε η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της βιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην Αμερική

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πωλήσεις 1,1 εκατ. αντιτύπων έκλεισε η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της βιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην Αμερική. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά στις 13 Νοεμβρίου με τίτλο: «Η γυναίκα μέσα μου», από την AΘens Bookstore Publications. Τη μετάφραση του βιβλίου έχουν κάνει η Χρύσα Φραγκιαδάκη και ο Τάκης Δρεπανιώτης και την επιμέλεια η Ολια Αποστολοπούλου. Πρόκειται για μια γενναία και εντυπωσιακά συγκινητική αφήγηση για την ελευθερία, τη διασημότητα, τη μητρότητα, την επιβίωση, την εμπιστοσύνη και την ελπίδα. «Η γυναίκα μέσα μου» αποκαλύπτει για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι της – και τη δύναμη που βρίσκεται βαθιά μέσα σε μία από τις μεγαλύτερες περφόρμερ στην ιστορία της ποπ μουσικής. Το βιβλίο έγινε best seller πριν ακόμη κυκλοφορήσει, ενώ από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο #1 των ευπώλητων βιβλίων στις Ηνωμένες Πολιτείες (New York Times), αλλά και σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία κ.α.

Αλλάζει χέρια o Simon & Schuster

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του αμερικανικού εκδοτικού οίκου Simon & Schuster από την εταιρεία επενδύσεων KKR, αλλάζοντας τα δεδομένα στον χώρο της εκδοτικής βιομηχανίας. Η μητρική εταιρεία του οίκου, Paramount, συμφώνησε στην πώληση του S&S για 1,62 δισεκατομμύριο δολάρια. Στην ανακοίνωση της συμφωνίας, στελέχη του εκδοτικού οίκου εμφανίστηκαν αισιόδοξα για την ανάπτυξη της εταιρείας, σύμφωνα με τους New York Times. Η συμφωνία γίνεται τη στιγμή που ο Simon & Schuster πλησιάζει στην επέτειο των 100 ετών από την ίδρυσή του και εκδίδει τα βιβλία των Στίβεν Κινγκ, Μπομπ Γούντγουορντ και άλλων συγγραφέων που πωλούν εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία.

Το Spotify εισάγει audiobooks

Η γνωστή υπηρεσία streaming μουσικής προσπαθεί να μπει στον χώρο των βιβλίων και συγκεκριμένα στα audiobooks. Οπως έγραψε η Wall Street Journal, το Spotify σχεδιάζει να προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να ακούσουν μέχρι και 20 ώρες από τα audiobooks που θα φιλοξενεί η πλατφόρμα χωρίς να πληρώσουν κάτι παραπάνω. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην αγγλική γλώσσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT