Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση του Αντώνη Ντόνεφ «Σύμβολα της ανιδιοτέλειας». Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει στην γκαλερί Kalfayan περίπλοκα και πολυεπίπεδα κολάζ από βίντατζ χάρτες σε καμβά. Χάρητος 11, 19.00-22.00. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2024.

Ο διεθνώς βραβευμένος πιανίστας Εσπεν Μπεργκ και το τρίο του, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, θα εμφανιστούν μαζί με τον σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της νέας τους συνεργασίας στο Half Note Jazz Club. Τριβωνιανού 17 Μετς, στις 21.30.

Οι διδάσκοντες των σεμιναρίων του Ωδείου Αθηνών στα λιντ κλείνουν το φετινό αφιέρωμα, όπως πάντα, με μια συναυλία. Η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη (φωτογραφία) και ο Δημήτρης Τηλιακός θα παρουσιάσουν δύο κύκλους τραγουδιών του Σούμαν με τη συνοδεία της μαέστρου Ζωής Ζενιώδη. Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, στις 20.00.

Η παράσταση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Πλανηταρίου έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα του επίτιμου διευθυντή του Διονύση Σιμόπουλου, αλλά και το τελευταίο αδημοσίευτο έργο του μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου. «Είμαστε Αστρόσκονη» λοιπόν από την Τετάρτη έως την Κυριακή. Λεωφόρος Συγγρού 387, Φάληρο.

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου θα παρου-σιάζεται η παράσταση «Ο επιθεωρητής» του Νικολάι Γκογκόλ σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, μια κωμωδία που στηλιτεύει τις σχέσεις υποταγής και εξουσίας που χαρακτηρίζουν την προεπαναστατική Ρωσία. Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00, Κυριακή στις 19.00. Βασιλικό Θέατρο, πλατεία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT