Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι οι τελευταίες παραστάσεις για τα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι. Μετάφραση και σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μάρκελος. Παίζουν οι Ελένη Στεργίου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Μάρκελος και Κωνσταντίνος Σπανός. Ευμολπιδών 41, στάση μετρό Κεραμεικός. Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00.

Eνα δυναμικό τρίπτυχο σύγχρονου χορού που φέρει τον τίτλο «Colors» (φωτογραφία) είναι το νέο πρόγραμμα, σε χορογραφίες του Ντιέγκο Τορτέλι, της Εύας Γεωργιτσοπούλου και του Κωνσταντίνου Ρήγου, που θα παρουσιαστεί για πέντε μοναδικές παραστάσεις στην Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ΚΠΙΣΝ. Συμμετέχουν οι χορευτές του Μπαλέτου της ΕΛΣ. Σάββατο, στις 20.30.

Ξεκινά τη Δευτέρα στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» το Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής, ο θεσμός του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τη Δευτέρα, η Λουσίλ Μπουλανζέ, βιόλα ντα γκάμπα, και ο Πιερ Γκαλόν, τσέμπαλο, θα παίξουν σονάτες του Μπαχ και του Αμπελ. Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, στις 20.30.

Με θέμα την αυτοέκφραση, τη δια-φορετικότητα και τη χαρά του να είσαι ο εαυτός σου στο συναρπαστικό ταξίδι προς την ενηλικίωση, ξεκινά τη Δευτέρα το αγαπημένο 6ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας σε διαφορετικούς χώρους της πόλης, όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Δαναός. Πλήρες πρόγραμμα στο https://www.athicff.com/.

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ «Γεώργιος Καρατζάς» θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Εξάχορδες αναμνήσεις» του διεθνώς καταξιωμένου κιθαριστή Ευάγγελου Ασημακόπουλου, ενώ θα ακολουθήσει μικρό ρεσιτάλ με έργα για μία και δύο κιθάρες που θα ερμηνεύσει το Patras Guitar Duo (Ανδρόνικος Καραμπέρης – Χρήστος Τσαρούχης). Ακαδημίας 20, στις 18.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT