Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια συζήτηση για το καινούργιο τόξο δυνάμεων που συνασπίζεται εναντίον των δυτικών δημοκρατιών με αφορμή τόσο την Ουκρανία όσο και το Ισραήλ, θα γίνει απόψε μεταξύ του Τάκη Θεοδωρόπουλου και του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Εγγραφές στον ιστότοπο του Ιδρύματος, καθώς υπάρχει και δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης. Στις 20.00. Βασ. Σοφίας και Μέρλιν.

Ο σπουδαίος μουσικός Ρος Ντέιλι βρίσκεται για μια τελευταία βραδιά στο θέατρο Ροές μαζί με τους Κέλυ Θωμά στη λύρα και Σακίρ Οζαν Οϊγκάν στα κρουστά, για μια συναυλία που έχει επιρροές από τη μουσική των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά αποτελεί ένα νέο άκουσμα που ο ίδιος ο Ντέιλι ονομάζει σύγχρονη τροπική μουσική. Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι, στις 21.30.

Η παράσταση του Θοδωρή Αμπαζή και της Ομάδας «ΟΠΕRΑ» σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και με τίτλο «154 Bertha» (φωτογραφία) της Ελσας Ανδριανού είναι μια κωμικοτραγική ιστορία εντός της «οικογενειακής εστίας», που αποτελεί τώρα άδειο κέλυφος. Στις 21.00, Πεσμαζόγλου 5, Υπόγειο.

Δύο διάσημοι αγαπητοί και σημαντικοί καλλιτέχνες με τεράστια πορεία ενώνουν τις φωνές τους. Ο Γιώργος Νταλάρας και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα βρίσκονται στη σκηνή του Παλλάς κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως τις 19 Δεκεμβρίου, με τραγούδια-σταθμούς από την πορεία τους, καθώς και άλλα που διάλεξαν με ζήλο για να παρουσιάσουν στο κοινό μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς τους. Στις 21.00, Βουκουρεστίου 5.

Δύο γυναίκες που γεννήθηκαν μόνο να υπηρετούν, με όλη τους τη ζωή να καθορίζεται από το καθήκον τους, είναι οι «Δούλες» του Ζαν Ζενέ, που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον χώρο Δήλος. Παίζουν οι Δήμητρα Χατούπη, Μαρία Σαββίδου και Μαρία Νίκα, ενώ σκηνοθετεί ο Αρης Τρουπάκης. Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT