Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αγαπητοί τραγουδιστές ανεβαίνουν στη σκηνή του Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης επιλέγουν τη μουσική σπουδαίων Ελλήνων συνθετών και στίχους ποιητών μαζί με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία. Ακαδημίας 59, στις 20.30.

Ο Τζότζο Mάγερ, που είναι γνωστός για τη συνένωση της τζαζ, του drum’n’bass και του jungle, έρχεται για μια βραδιά στο Gazarte Main Stage με σκοπό να παρουσιάσει το νέο του έργο «Me/Machine», όπου η μηχανή μιμείται τον άνθρωπο και ο άνθρωπος τη μηχανή. Βουτάδων 34, Γκάζι, στις 21.30.

Εγκαινιάζεται απόψε η έκθεση της Ευγενίας Γρυπάρη με τίτλο «Σκοτεινή αναγέννηση» (φωτογραφία). Με θεματικό επίκεντρο τη γυναίκα, 20 έργα πολλαπλών διαστάσεων πραγματεύονται την αναγέννηση μέσω του σκοταδιού, η οποία καταλήγει στην ενδυνάμωση μέσα από την αποδοχή του. Χώρος τέχνης και πολιτισμού Alma Mater, από 20.00 έως 23.00, Εμμανουήλ Μπενάκη 62.

Την ιστορία του Μαξίμ, ενός νεαρού αγοριού που ζει μαζί με τη γιαγιά του σε μια πόλη της Ρωσίας το 2001, σε μια κοινωνία γεμάτη βία και κυνισμό, όπου γύρω του οι άνθρωποι προσπαθούν να τον μηδενίσουν, περιγράφει η παράσταση «Πλαστελίνη» του Βασίλι Σιγκάρεφ, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Σκουρλή. Εως τις 25 Νοεμβρίου, στο θέατρο Σφενδόνη, Μακρή 4, στις 21.00.

Οι Ανέστης Αζάς και Πρόδρομος Τσινικόρης επιστρέφουν στη Στέγη σκηνοθετώντας μια νέα θεατρική παράσταση που κινείται ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και στη μυθοπλασία με θέμα τη ζωή των Ελλήνων Ρομά. Εως τις 26 Νοεμβρίου, Κεντρική Σκηνή, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT