Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια φαρσοκωμωδία που παίζεται πίσω από κλειστές πόρτες (στη συγκεκριμένη περίπτωση, του Λευκού Οίκου) και τις απελπισμένες προσπάθειες ενός αποτυχημένου προέδρου να επανεκλεγεί, αφορά το έργο «November» του Ντέιβιντ Μάμετ, που παρουσιάζεται στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Παίζουν οι Σταύρος Σβήγκος, Κώστας Καζανάς, Μαρία Χάνου, Νίκος Τουρνάκης, Δημήτρης Ραφαήλος. Στις 21.00, Ακαδημίας 3.

Συναυλία στο Ωδείο Αθηνών με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τη συμμετοχή των Πέννυς Μπαλτατζή, Ειρήνης Τουμπάκη και Ασπασίας Θεοφίλου υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη, διοργανώνει το κίνημα «Strong me» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Στο τέλος θα προβληθεί και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Οι κόρες της σιωπής» της Δέσποινας Σωτηροπούλου. Είσοδος ελεύθερη. Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος», στις 18.30.

Ο «Εραστής», ένα από τα πιο αξιόλογα και αινιγματικά έργα του Χάρολντ Πίντερ, με τους Κλέλια Ανδριολάτου και Πάνο Παπαδόπουλο (φωτογραφία) να σκηνοθετούν και να πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι που εξερευνά τη διαβρωτική πορεία του χρόνου πάνω στη σχέση τους, παρουσιάζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Κεντρική Σκηνή, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, στις 21.00.

Eνα από τα πιο σημαντικά και ιστορικά συγκροτήματα της post/punk και darkwave ελληνόφωνης σκηνής, η Λευκή Συμφωνία, θα εμφανιστεί στο An Club για να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «Ανθη της σιωπής», αλλά και ξεχωριστές στιγμές από τη δισκογραφική του πορεία. Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, στις 22.00.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, με μοναδική φωνή και ερμηνευτικό στυλ, παρουσιάζει στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», 17 τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου με τίτλο «Ταπεινά ρέκβιεμ για το μέλλον». Ακαδημίας 59, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT