Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Η επιτυχημένη παράσταση «Goodbye, Lindita» του Μάριου Μπανούσι παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Εθνικό Θέατρο έως τις 3 Δεκεμβρίου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστημονική εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του έργου του Κωνσταντίνου Η. Παναγούλια «Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών» θα γίνει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα τελετών ΔΣΑ. Θα συμμετάσχουν οι Μιχάλης Πικραμένος, αντιπρόεδρος ΣτΕ, Χρήστος Ράμμος, αντιπρόεδρος ΣτΕ, Ευγενία Πρεβεδούρου, καθηγήτρια Νομικής, και ο Κωνσταντίνος Η. Παναγούλιας. Θα συντονίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθηγητής Νομικής. Ακαδημίας 60, στις 18.00.

Μια μοναδική συναυλία με έργα Ραβέλ, Σιμπέλιους και Μπετόβεν θα δώσει η Underground Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση του Γάλλου Σεμπαστιάν Ρουλάντ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σολίστ, η σοπράνο Αφροδίτη Πατουλίδου. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30.

Η επιτυχημένη παράσταση «Goodbye, Lindita» (φωτογραφία) του Μάριου Μπανούσι παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Εθνικό Θέατρο έως τις 3 Δεκεμβρίου. Σκηνή Νίκος Κούρκουλος, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, στις 21.00.

Στο πλαίσιο της «Ανοιχτής Σκηνής», το δεύτερο πρόγραμμα του Θεάτρου Τέχνης, όπου επιστήμονες και καλλιτέχνες ανοίγουν ένα ζωντανό διάλογο πάνω σε ένα σημαντικό θέμα της εποχής μας, σήμερα θα μιλήσει ο καθηγητής Χρήστος Ζερεφός με θέμα «Η επιστήμη και η τέχνη στις κλιματικές κρίσεις». Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Φρυνίχου 14, είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, στις 19.00.

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Κόντζογλου «Από ήλιο σε ήλιο: Αποσπερίτης», που αναφέρεται στη Σέριφο στις αρχές του 20ού αιώνα και στη συγκλονιστική ιστορία ενός αγώνα και μιας αγάπης στον τόπο που γέννησε θεούς και ήρωες. Η συγγραφέας θα μιλήσει για τη νέα διλογία της, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Ειρήνη Καζάκου. Public Συντάγματος, στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT