Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο και πλούσιο πρόγραμμα ταινιών για παιδιά και εφήβους σε 10 πόλεις, από τον Πύργο και την Αμαλιάδα μέχρι το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, τη Ζάκυνθο και αλλού. Πλήρες πρόγραμμα στο olympiafestival.gr.

Με έργα του αφηρημένου εξπρεσιονιστή Πάνου Σαραφιανού και της κεραμίστριας Μαίρης Χατζηνικολή εγκαινιάστηκε ένας νέος χώρος τέχνης με τίτλο «Λόφος art project». Η πρώτη περιοδική ομαδική έκθεση έχει τίτλο «Πάνος Σαραφιανός. Πολιτικές φροντίδας: εμπνέοντας τρεις γενιές ζωγραφικής» με έργα και σύγχρονων ζωγράφων που επηρεάστηκαν από το έργο του. Βελβενδού 39, Κυψέλη.

Ο «Συρανό» ανεβαίνει στο θέατρο Αλκυονίς με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Στον ρόλο του ασυμβίβαστου ιππότη ο Μιχάλης Σαράντης και της Ρωξάνης η Λένα Παπαληγούρα. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης. Ιουλιανού 42, για δύο παραστάσεις, στις 18.00 και 21.00, Κυριακή στις 18.00.

Για δύο παραστάσεις θα εμφανιστεί ο «Τεμπέλης δράκος» του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής. Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών θα ερμηνεύσουν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη, Γιάννης Διονυσίου, αλλά και ο ίδιος ο συνθέτης. Σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, στις 19.30.

Σαν ένα αστυνομικό μυθιστόρημα γεμάτο ρωγμές συστήνει το βιβλίο του ο Τάσος Παπαναστασίου. «Το σπάσιμο» θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο Ιανός της Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Κοτσιφός και η Μαρίνα Ντονοπούλου, διευθύντρια της ΜΚΟ Α21, παρουσία του συγγραφέα. Αριστοτέλους 7, στις 12.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT