Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Μια παράξενη παράδοση 70 χρόνων ακολουθεί η οικογένεια της βραβευμένης παράστασης «Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες», μια σύγχρονη τραγωδία με απροσδόκητο φινάλε

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτοβιογραφικές σημειώσεις ενός σκηνοθέτη του θεάτρου» είναι ο επεξηγηματικός τίτλος του βιβλίου του Στάθη Λιβαθινού που παρουσιάζεται σήμερα στον Ιανό. Για το βιβλίο «Τρεις εποχές» μιλούν οι Νίκος Θρασυβούλου, δρ Ειρήνη Μουντράκη, Μυρτώ Λοβέρδου, Στρατής Πασχάλης και ο σκηνοθέτης. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Βασίλης Ανδρέου, Μπέτυ Αρβανίτη, Γιώργος Δάμπασης, Νίκος Καρδώνης, Δημήτρης Παπανικολάου, Αρης Τρουπάκης. Σταδίου 24, στις 20.30.

Νέος κύκλος ομιλιών ξεκινά σήμερα στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών με τίτλο «Πόλεμος πατήρ πάντων», καθώς την ταραγμένη περίοδο που ζούμε είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στις πολεμικές συρράξεις δεν αναμετριούνται μόνον άνθρωποι και όπλα, αλλά και η επιστήμη, η τέχνη και η κοινωνία ολόκληρη. Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 48. Κάθε Τρίτη στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο. Πλήρες πρόγραμμα στο eie.gr.

Μια παράξενη παράδοση 70 χρόνων ακολουθεί η οικογένεια της βραβευμένης παράστασης «Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες» (φωτογραφία), μια σύγχρονη τραγωδία με απροσδόκητο φινάλε, του Πορτογάλου Τιάγκο Ροντρίγκες, καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ της Αβινιόν. Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, λεωφόρος Συγγρού 107, στις 20.30, έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Εργα που βασίζονται στη σωματικότητα της ζωγραφικής διαδικασίας παρουσιάζει στην πρώτη ατομική του έκθεση ο Νίκος Τσικούρας, σε επιμέλεια του Δημήτρη Αντωνίτση. Η έκθεση εγκαινιάζεται σήμερα στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, με τίτλο «Χωρογραφήματα». Αρματολών και Κλεφτών 48, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Από την Αθήνα ξεκινά η ευρωπαϊκή περιοδεία του διάσημου μουσικού Μπράιαν Ανταμς με τίτλο «So happy it hurts Tour». Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30, έναρξη στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT