Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Εως τις 9 Δεκεμβρίου συνεχίζεται η έκθεση του Γιώργου Λάππα (1950-2016) «Eerie Walk | Αλαφροΐσκιωτο Βάδισμα»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία εκδήλωση για τους «Συγγραφείς του κόσμου» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένη στη Ζυράννα Ζατέλη και στο έργο της. Μαζί της η Σοφία Φιλιππίδου, ηθοποιός, σκηνοθέτις, συγγραφέας, και ο Τριαντάφυλλος Τρανός, εικαστικός και διδάσκων στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, 25ης Μαρτίου και Παραλία, στις 19.00. Είσοδος ελεύθερη, με δελτία εισόδου.

Εως τις 9 Δεκεμβρίου συνεχίζεται η έκθεση του Γιώργου Λάππα (1950-2016) «Eerie Walk | Αλαφροΐσκιωτο Βάδισμα» (φωτογραφία). Η ατομική έκθεση του καταξιωμένου καλλιτέχνη στους χώρους της Citrone Gallery φωτίζει τα αόρατα μονοπάτια της σκέψης του. Πατριάρχου Ιωακείμ 19. Από τις 11.00 έως τις 16.00.

Μια παράσταση που είναι μείγμα θεάτρου, μουσικής και ποίησης, αλλά χρησιμοποιεί και τη νέα τεχνολογία, είναι το «Πάρτι γενεθλίων» που ερμηνεύει η Σαλίνα Γαβαλά για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού. Major Seven, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, στις 21.30.

Οι Ραφαήλ Μελετέας, Κίμων Καρούτζος και Τζέισον Γουάστορ, οι Quad Piano Trio δηλαδή, ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευές κομματιών αγαπημένων καλλιτεχνών της τζαζ. Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

Δύο καταξιωμένες σολίστ, η Νέλλη Σεμιτέκολο και η Λίλια Μπογιατζιέβα, παρουσιάζουν στο Μέγαρο Μουσικής ένα ρεσιτάλ με πρωτότυπα έργα αλλά και μεταγραφές για δύο πιάνα. Ανάμεσα στα έργα ξεχωρίζει η Σονάτα για δύο πιάνα σε φα ελάσσονα του Μπραμς, αλλά και Προκόφιεφ και Γκέρσουιν. Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT