Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρίτη παρουσίαση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Παραβάσεις/Αναγνώσεις για το θεατρικό αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ στον Φάρο. Η Μαρία Σκουλά διαβάζει το διήγημα «Ο ντετέκτιβ» του Δημήτρη Χατζή σε επιμέλεια Κορνήλιου Σελαμσή. Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 17.00.

Εγκαινιάζεται απόψε η ατομική έκθεση του Δημήτρη Χαντζόπουλου με τίτλο «Selfies» (φωτογραφία) όπου οι χαρακτηριστικές ολόμαυρες φιγούρες των σατιρικών σκίτσων του ζωντανεύουν στις τρεις διαστάσεις και δημιουργούν ένα σκηνικό φαντασίας, ενώ με έναν απρόσμενο τρόπο προβληματίζουν για τις επιδράσεις της ψηφιακής πραγματικότητας. Την έκθεση θα εγκαινιάσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εκθεσιακός χώρος «16 Φωκίωνος Νέγρη», στις 18.00.

Εγκαινιάζεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Σαντιρβάν, το οθωμανικό μνημείο της Δράμας, σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση «Αυτοκρατορική Κίνα» βασισμένη κυρίως στη συλλογή του Βρετανού ομογενούς και μεγάλου δωρητή του Μουσείου Μπενάκη Γεωργίου Ευμορφόπουλου, σε επιμέλεια του Γιώργη Μαγγίνη και σχεδιασμό της Ναταλίας Μπούρα. Αρμεν και Αγαμέμνονος, Δράμα, από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων στο Πατάρι της Εστίας ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος συζητάει με τη Μαρία Αθανασιάδου για την Αθήνα των Πανθέων. Διδότου 19, στις 11.30.

Η Αλεξάνδρα Καψή εκθέτει στο Ισόγειο μια ενδιαφέρουσα ενότητα έργων της που περιλαμβάνει 60 πορτρέτα, η θεατρικότητα των οποίων μαρτυρά τη δράση της στον κινηματογράφο και το θέατρο. Αγίου Δημητρίου 14, Κηφισιά, από τις 12.00 έως τις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT