Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο «Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια» προέκυψε από πολύμηνες μεσημεριανές συζητήσεις μεταξύ της τραγουδίστριας Μαρινέλλας και του Γιάννη Ξανθούλη. Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σήμερα από τον συγγραφέα στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά Χαλανδρίου, στις 19.00.

Η Μήδεια μας καλεί σε μια τελετή τσαγιού για να αφηγηθεί την ιστορία της, μια μείξη θρήνου και χειραφέτησης. Αυτά συμβαίνουν στην παράσταση «Medea loading» (φωτογραφία) που ξεκινάει σήμερα σε σύλληψη και ερμηνεία Ρόζας Προδρόμου και κείμενα Οδυσσέα Ιωάννου – Κωνσταντίνου. Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο Πλύφα, Κορυτσάς 39, Βοτανικός, στις 20.30.

Στις «Τετάρτες Χορού» του Θεάτρου Θησείον που σκοπό έχουν την ανάδειξη του έργου σύγχρονων χορογράφων θα παρουσιαστεί το «Dreams of Time» σε σύλληψη, σκηνοθεσία και χορογραφία της Δάφνης Αντωνιάδου. Νέο Θέατρο Θησείον, Ενα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, στις 21.30.

Με καριέρα που μετράει 55 χρόνια και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Είσοδος Κινδύνου» η αγαπημένη τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη θα εμφανίζεται στο Vox για οκτώ παραστάσεις ξεκινώντας σήμερα. Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη. Ιερά Οδός 16, στις 21.00.

Συνεχίζεται ο θεσμός της Ανοιχτής Σκηνής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν με θέμα «Κλιματική κρίση: Η ζωή μας αλλάζει» με δύο ομιλίες, από τη Μαργαρίτα Αριανούτσου-Φαραγγιτάκη, ομότιμη καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και τον Δημήτρη Ζιακό-πουλο, μετεωρολόγο. Φρυνίχου 14, Πλάκα, στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT