Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ανήκετε σε αυτούς που θεωρούν ότι ένα βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο, τότε πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα γιορτινά μπαζάρ βιβλίων. Ενα τέτοιο ξεκινά σήμερα στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ με παλιές αλλά και νέες εκδόσεις. Πλουτάρχου 22, Κολωνάκι.

Ξεκινούν σήμερα οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς με μια παράσταση αφήγησης για ενηλίκους. «Τα τρία μήλα των Χριστουγέννων και το μεγάλο μυστικό» θα διαβάσει ο Γιώργος Ευγενικός, ενώ η Αναστασία Παπαγεωργίου θα ταξιδέψει μουσικά το κοινό με κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Με κράτηση θέσης στο [email protected], Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος, στις 12.30.

Η οπερέτα του Νίκου Χατζηαποστόλου «Οι Απάχηδες των Αθηνών» (φωτογραφία) ανεβαίνει από σήμερα και για περιορισμένες παραστάσεις στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», σε μουσική διεύθυνση Κορνήλιου Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου. Ακαδημίας 59, στις 20.00.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Αρι Γεωργίου «Hic et Nunc / Hip ‘n’ Funk / Jazz» με κείμενα και φωτογραφίες του θα γίνει με τη συνεργασία του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης και του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης. Ομιλητές οι Σάκης Παπαδημητρίου, μουσικός, Δήμος Δημητριάδης, μουσικός, Δήμος Γκουνταρούλης, μουσικός, Ηρακλής Παπαϊωάννου, επιμελητής MOMus, και ο συγγραφέας. Αμφιθέατρο «Ξανθίππη Χοϊπέλ», Εγνατία 154, στις 19.00.

Στη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, όταν η βασίλισσα Αικατερίνη των Μεδίκων και ο δούκας Γκιζ ξεκινούν τον πόλεμο των καθολικών εναντίον των Ουγενότων, αναφέρεται η παράσταση «Μακελειό στο Παρίσι», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Πάτρα από τη Μηχανή Τέχνης σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στο θέατρο Λιθογραφείον. Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος. Μαιζώνος 175.στις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT