Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου του επίτιμου καθηγητή Γιάννη Μεταξά «Φεγγίτες» στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη. Μαζί του θα συνομιλήσει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ποιητής Νάσος Βαγενάς, ενώ θα προεδρεύει της συνάντησης ο Φώτης Παπαθανασίου, διευθυντής του Ιδρύματος B. & Μ. Θεοχαράκη. Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέριλιν, στις 18.00.

Σήμερα και αύριο θα διαρκέσει η βιβλιαγορά της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας. Εκτός από το bazaar βιβλίων θα υπάρχουν και βιβλία τέχνης, αρχαιολογικά, ιστορικά, νομικά και παλαιά συλλεκτικά. Στη μεγάλη αίθουσα του μεγάρου της, Πανεπιστημίου 22. Για σήμερα από τις 11.00 έως τις 17.00 και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00.

Είναι ένας εκρηκτικός περφόρμερ με υπέροχη φωνή και έχει σκοπό να γεμίσει τη σκηνή με εορταστική διάθεση. Ο Δώρος Δημοσθένους (φωτογραφία) από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα εμφανίζεται στο Half Note Jazz Club με τη «Retrospectiva» και με την πενταμελή μπάντα του θα παρουσιάσει από Μισέλ Λεγκράν και Κόουλ Πόρτερ μέχρι Μουζάκη και Γιάννη Σπανό. Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 22.30.

Μέρος της τριλογίας «Ιστορίες εγκλεισμού» είναι η παράσταση το «Κορίτσι με τα σπίρτα», μια διασκευή του κλασικού παραμυθιού σε μια multimedia παράσταση για ενηλίκους. Σκηνοθεσία, κείμενα, μουσική Βάιολετ Λουίζ. Νέο Θέατρο Θησείον, Ενα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, στις 21.00.

Στο Literature House θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Η μεταμόρφωσή της». Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν ο συγγραφέας και μεταφραστής Γιώργος Ικαρος Μπαμπασάκης και η σκηνοθέτις Εύα Στεφανή. Ι. Δροσοπούλου 67, στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT