Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι στις 30 Ιανουαρίου θα παρουσιάζεται στο θέατρο Θησείο ο «Βυσσινόκηπος» του Αντον Τσέχοφ, «μια κωμωδία σε 4 πράξεις», σε σκηνοθεσία της Δέσποινας Ντορίνας Ρεμεδιάκη. Παίζουν οι Ιφιγένεια Βαρελά, Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Τίτος Γρηγορόπουλος, Μαρία Δαμασιώτη, Γιώργος Δικαίος, Νάντια Κατσούρα, Δέσποινα Κούρτη. Τουρναβίτου 7, στις 21.00.

Βραδιά-αφιέρωμα στον συγγραφέα Χρήστο Ναούμ διοργανώνουν οι εκδόσεις Καστανιώτη στον Ιανό. Για τον συγγραφέα θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Μπούρας, συγγραφέας, κριτικός θεάτρου και βιβλιοκριτικός, ενώ αποσπάσματα από τα βιβλία του θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ηρώ Μουκίου, Ελένη Τσακάλου, Στράτος Χατζηηλίας και Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης. Σταδίου 24, στις 20.30.

Επανέρχεται από σήμερα και μόνο για 15 παραστάσεις η παράσταση «Η αγάπη είναι ένας σκύλος από την κόλαση» (φωτογραφία), βασισμένη στο σύμπαν του Τσαρλς Μπουκόφσκι από τη Θεατρική Ομάδα 2510, σε κείμενα του Ανδρέα Ζαφείρη και σκηνοθεσία Γιώργη Κοντοπόδη. Παίζουν οι Λουκάς Ξαπλαντέρης, Αμελί-Ανδριάνα Τριπαμπούκη. Χώρος 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, στις 21.00.

Η Διαπολιτισμική Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που αποτελείται από 23 μουσικούς διαφορετικών εθνικοτήτων, καταβολών και εμπειριών, θα δώσει μια μοναδική συναυλία με ελεύθερη είσοδο στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, στις 20.30, με δελτία εισόδου.

Ολοκληρώνεται σήμερα το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών και Παραστάσεων Χορού, Athens Video Dance Project, που λαμβάνει χώρα σε τρεις διαφορετικούς χώρους με 63 προβολές ταινιών, παραστάσεις χορού, αλλά και παρουσιάσεις χορογραφιών. Αναλυτικό πρόγραμμα στο athensvideodanceproject.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT