Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το έργο του Γιώργου Τασιούλα ή Tass, όπως υπέγραφε τα storyboard του. Το έργο του εικαστικού-σκιτσογράφου-κομικογράφου αναδεικνύεται ιδανικά στις σελίδες του βιβλίου «The Tass Book | The Art of Storyboard» με κείμενα των σκηνοθετών Αλέξη Αλεξίου, Γιάννη Βεσλεμέ, Πάνου Κούτρα, Χρήστου Χουλιάρα. Στον κινηματογράφο «Αστορ», στις 20.00. Στη βραδιά θα προβληθεί και η ταινία του Νίκου Νικολαΐδη «Ο χαμένος τα παίρνει όλα».

Εγκαινιάστηκε χθες και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου η περιοδική έκθεση «Morus» στο Μουσείο Μετάξης από το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Με έμπνευση από τη μουριά, δένδρο-σύμβολο του Σουφλίου, και σε άμεση συνομιλία με τα εκθέματα του μουσείου, παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα των εικαστικών Χάνας Νόρνα, Ειρήνης Γκόνου και Κλεοπάτρας Τσαλή αναδεικνύοντας στοιχεία του υλικού πολιτισμού της περιοχής. Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί.

Πρώτη προβολή σήμερα στο «Ρομάτζο» της ταινίας «Το καταφύγιο στην Ομόνοια» (φωτογραφία) για την Πολυκλινική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας. Θα μιλήσουν ο Νικόλαος Αλιβιζάτος, συνταγματολόγος και εγγονός του ιδρυτή της Πολυκλινικής, Νικόλαου Αλιβιζάτου, ο γιατρός Γεράσιμος Αλιβιζάτος, γιος του Τζον Αλιβιζάτου, που υπήρξε ο τελευταίος διευθυντής της Πολυκλινικής από την οικογένεια των ιδρυτών, και η σκηνοθέτις Φένια Παπαδόδημα. Αναξαγόρα 3, Ομόνοια, στις 20.00.

Για δύο παραστάσεις, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα παρουσιάσει τον «Μαγικό αυλό» σε σκηνοθετική επιμέλεια Ισίδωρου Σιδέρη και μουσική διεύθυνση Κάτιας Μολφέση, με μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς να συμπράττουν επί σκηνής. Στον ρόλο της Βασίλισσας η υψίφωνος Χριστίνα Πουλίτση και του Ζαράστρο ο βαθύφωνος Χριστόφορος Σταμπόγλης. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 20.30.

Η Μόνικα δεν χρειάζεται παραπάνω συστάσεις. Η αγαπημένη τραγουδοποιός κλείνει τις εμφανίσεις της στο VOX Live, παρουσιάζοντας παλιά και νέα τραγούδια της από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της. Ιερά Οδός 16, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT