Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη χορωδία των Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών ξεκινάει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του το Ιδρυμα Β&Ε Γουλανδρή. Στις 16.00 θα ερμηνεύσουν κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μπροστά από το δένδρο του Μουσείου. Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις με ταινίες για όλη την οικογένεια, αλλά και ξεναγήσεις, θεματικά εργαστήρια και βιωματικές δράσεις. Κρατήσεις στην ιστοσελίδα του μουσείου.

Οι Χαΐνηδες θα εμφανιστούν Παρασκευή και Σάββατο στο Θέατρο Ροές υποσχόμενοι χορό, τραγούδι, μυσταγωγία και έκσταση. Ιάκχου 16, Γκάζι, στις 21.30.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα παρουσιάζεται η παράσταση «Παράφορα: ακροβατώντας στο Λεμονοδάσος του Κοσμά Πολίτη» (φωτογραφία) από τη θεατρική ομάδα bijoux de kant, που ζωντανεύει την ιστορία της Βίργκω, του Παύλου και της Λήδας, που μοιράζουν τις μέρες και τις νύχτες τους μεταξύ Αθήνας και Πόρου. Στον νέο θεατρικό χώρο H.ug (Human underground) art space, Μελιταίων 14 στα Ανω Πετράλωνα, στις 21.00.

Η γνωστή «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Ντίκενς γίνεται μιούζικαλ στα χέρια του Χρήστου Σουγάρη, που υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία, του Στέφανου Κορκολή τη μουσική, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου τους στίχους και του Φωκά Ευαγγελινού τις χορογραφίες. Στον ρόλο του Σκρουτζ ο Πάνος Μουζουράκης. «Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll», Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 137, στις 21.00.

Ενα μεγάλο πάρτι αφιερωμένο στα ’80s-’90s με τα μεγάλα ελληνικά ονόματα της εποχής οργανώνεται στο Κύτταρο σήμερα και στις 29 Δεκεμβρίου. Συμμετέχουν οι Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα και Σοφία Βόσσου. Κύτταρο, Αχαρνών και Ηπείρου 48, στις 22.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT