Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες, οι Burger Project συνεργάζονται με την ομάδα Εν Δυνάμει, μια κολεκτίβα καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία, και διοργανώνουν μια εορταστική παράσταση με χιούμορ και τραγούδια για όλη την οικογένεια, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών του ΚΠΙΣΝ. Σήμερα στις 18.30 και τα Χριστούγεννα στις 17.30. Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η «Συμμορία του μεσονυκτίου» (φωτογραφία) του Ντέιβιντ Ουάλιαμς παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, και περιγράφει τη φιλία πέντε παιδιών από διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα, θίγοντας ζητήματα όπως η διαφορετικότητα, η πολυπολιτισμικότητα και η ενσυναίσθηση. Παιδική σκηνή του θεάτρου Ανεσις. Σήμερα στις 11.30 και τα Χριστούγεννα στις 12.00. Λεωφ. Κηφισίας 14.

Το παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι» παρουσιάζουν οι Ρουμπαγιάτ στο θέατρο Ροές. Μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Από αύριο 24 και μέχρι την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου με διπλές παραστάσεις, στις 11.00 και 13.00. Ιάκχου 16, Γκάζι.

Δύο αγαπημένους κωμικούς ως οικοδεσπότες, τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά, έχει η παράσταση «Να τα πούμε;» με μεταγραφές από παραδοσιακά κάλαντα από τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τη συμμετοχή 11μελούς ορχήστρας και τους Μικρούς Μουσικούς του Ωδείου Αθηνών. Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών στις 12.00. Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό.

Την ημέρα των Χριστουγέννων θα γιορτάσει ο Θανάσης Αλευράς τα γενέθλιά του με τη μουσικοσατιρική παράσταση «40+ξαναΒγαίνω», υποσχόμενος να μας χαρίσει γέλιο. Vox, Ιερά Οδός 16, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT