Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ένα ιδιαίτερο πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής μας καλεί το MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη, στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, με έναρξη στις 19.00 και διάρκεια έως τα μεσάνυχτα, στους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου που λαμβάνει χώρα η έκθεση «Σολομόν Νικρίτιν. Ακού-γοντας τη ζωή».

Εχοντας κοινή αφετηρία την Underground Youth Orchestra, δημιουργήθηκε το Trio Fortuna που θα δώσει συναυλία στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός». Η Μαρίνα Ηλιάδου στο βιολί, ο Ματέο Σεστάνι στο βιολοντσέλο και ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος στο πιάνο θα παρουσιάσουν έργα Μέντελσον και Μπραμς. Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, στις 20.30.

Με τα εισιτήρια να εξαντλούνται και το χειροκρότημα να κρατάει για μπιζάρισμα τους πρωταγωνιστές για ώρα στη σκηνή, συνεχίζεται η «Μποέμ» (φωτογραφία) του Τζάκομο Πουτσίνι στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Μουσική διεύθυνση Οντρέι Ολος, στον ρόλο της Μιμή η Βασιλική Καραγιάννη και του Ροντόλφο ο Γιάννης Χριστόπουλος. ΚΠΙΣΝ, στις 19.30.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα η Sotiropoulos Art Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «A Christmas Art Affair» με τη συμμετοχή 21 εικαστικών και τιμώμενο καλλιτέχνη τον Απόστολο Γιαγιάννο που θα παρουσιάσει πέντε νέα έργα μόνο για την έκθεση. Μαυρομιχάλη 3, Εξάρχεια, από τις 11.00 έως τις 19.00.

Για δύο βραδιές γεμάτες από μουσικές συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια αλλά και διασκευές θα γεμίσει το Jazzét Music Hall. Μαζί του ο Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο και ο Μιχάλης Καπηλίδης στα ντραμς. Στρατηγού Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT