Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και φέτος το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας υποδέχεται για ένα πάρτι για την αλλαγή του χρόνου. Στις 22.30 στη σκηνή θα εμφανιστεί η Ιντρα Κέιν με τη 10μελή ορχήστρα της, ενώ ο χρόνος θα αλλάξει με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου για τη νέα χρονιά, ενώ για όσους θέλουν να συνεχίσουν τη διασκέδαση ο DJ Bill Brewster θα δίνει τον ρυθμό μέχρι αργά το βράδυ.

Οι Italian Tenors θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που παντρεύει κλασικές επιτυχίες του Λούτσιο Ντάλα και του Λέοναρντ Κοέν μαζί με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άριες στη μοναδική τους εμφάνιση στην Ελλάδα. Θέατρο Ράδιο Σίτυ, Παρασκευοπούλου 9, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Την πορεία της από την παιδική της ηλικία, την ενηλικίωση, τον γάμο, τη γνωριμία με τον Ιωνα Δραγούμη και ώς τον θάνατό της, περιγράφει η παράσταση «Το πορτρέτο της Πηνελόπης Δέλτα» με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννηση της συγγραφέως. Κείμενα Δήμητρα Παπαδήμα (φωτογραφία) και σκηνοθεσία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Με Στράους, Λιστ και Καλομοίρη θα υποδεχθεί τη νέα χρονιά η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση Λέο Μακφάλ, ταξιδεύοντας τους επισκέπτες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στην πορεία του Δούναβη από τον Μέλανα Δρυμό μέχρι τον Εύξεινο Πόντο. Δευτέρα και Τρίτη 2 Ιανουαρίου, Αίθουσα Φίλων Μουσικής, 25ης Μαρτίου και Παραλία, Θεσσαλονίκη, στις 19.00.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη θα εμφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τους μουσικούς της συνοδοιπόρους για ένα πάντρεμα από τα δημοτικά τραγούδια μέχρι σύγχρονα ηλεκτρικά κομμάτια. Μουσική Σκηνή Βαβέλ, Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1, Ταύρος, στις 22.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT