Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο καλές γυναίκες, δύο μητέρες, σε ένα δημόσιο πλυντήριο – δύο γυναίκες που περιμένουν να ξεπλύνουν τα ρούχα τους από τα αίματα, αναφέρεται η παράσταση «Το πλυντήριο» που υπογράφει ο Θανάσης Τριαρίδης και σκηνοθετεί ο Γιάννης Παρασκευόπουλος. Στη σκηνή, Ελένη Δημοπούλου και Μαγδαληνή Μπεκρή. Πολυχώρος Τέχνης Alte Fablon, Φιλίππου 71 και Χριστοπούλου, Θεσσαλονίκη, στις 21.15.

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η έκθεση που διοργανώνει πιστά την περίοδο των εορτών η γκαλερί Καψιώτη. Σαράντα πέντε συνεργάτες της γκαλερί εκθέτουν ζωγραφικά έργα και γλυπτά με τίτλο «Εορτινά». Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.30 και 17.00 με 21.00. Αλκιβιάδου 153, Πειραιάς.

Για ακόμη δύο ημέρες και με διπλές παραστάσεις για όλη την οικογένεια συνεχίζεται η παραγωγή «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη» (φωτογραφία) από τον Ηλία Καρελλά με ζωντανή μουσική και καλεσμένη την πλούσια Ελληνοαμερικανίδα αδελφή του Μπαρμπα-Γιώργου που ζωντανεύει η Μαρία Ελευθεριάδη. Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, στις 16.00 και 18.00.

«Ο μολυβένιος στρατιώτης», το πασίγνωστο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά και για τρεις ακόμη παραστάσεις σε σκηνοθεσία Αγγελου Κουρέπη και διασκευή Λευτέρη Κωνσταντίνου. Θέατρο Αθήναιον, Βασιλίσσης Ολγας 35, Θεσσαλονίκη, στις 17.30.

Εως τις 14 Ιανουαρίου συνεχίζεται το δεύτερο μέρος της έκθεσης «Γιώργος Χατζημιχάλης: Εργα από το 1966 έως το 2022» με έργα που καταγράφουν τη διαδρομή του καλλιτέχνη που μετράει 56 χρόνια. Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, Πέμπτη και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 18.00, Παρασκευή και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 22.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT