Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σημασία τού να είναι κανείς ο εαυτός του, έχουν σκοπό να μας μάθουν ένα διεμφυλικό σαλιγκάρι, ένα μικρόβιο με σύμπλεγμα κατωτερότητας, ένας χαμαιλέων σε αναζήτηση ταυτότητας, μία άλκη κυρίαρχο αρσενικό και ένας σπίνος με καχυποψίες, στο έργο «Η ερωτική ζωή των ζώων», που παίζεται απόψε στο θέατρο ΠΛΥΦΑ σε σκηνοθεσία Τζέσικας Κουρτέση και Λουκίας Ανάγνου. Κορυτσάς 39, Βοτανικός, στις 21.00.

Μια σύγχρονη μαύρη κωμωδία που όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα πραγματεύεται σοβαρά θέματα είναι η «Ρίτα» της Μάρτα Μπουτσάκα. Δύο αδέλφια θα πρέπει να διαχειριστούν την άνοια της μητέρας τους και μέσω αυτής τον θεσμό της οικογένειας, την αποδοχή, τη δυσκολία να αφήσουμε να φύγουν όσοι αγαπάμε. Σκηνοθεσία Αποστόλης Ψαρρός. Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, στις 21.00.

Μία από τις πιο αναγνωρισμένες συλλογές ελληνικής τέχνης, αυτή της Τράπεζας της Ελλάδος (φωτογραφία), παρουσιάζεται στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη και επιμελείται η Χάρις Κανελλοπούλου. Διάρκεια έκθεσης έως τις 21 Ιανουαρίου. Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από τις 10.00 έως 18.00 και Πέμπτη από τις 10.00 έως τις 20.00.

Οι σπασμένες πλάκες των αθηναϊκών πεζοδρομίων για τη ζωγράφο Αγγελική Συμεωνίδη δεν αποτέλεσαν αφορμή για γκρίνια αλλά για έμπνευση για την εικαστική δουλειά της με τίτλο «Gold Pavements», που παρουσιάζεται μέχρι τις 13 Ιανουαρίου στην γκαλερί Tsantilis Art. Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 10.30 έως τις 16.00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 10.30 έως τις 19.00. Σέκερη 5, Κολωνάκι.Ενας άνθρωπος που ταξιδεύει, ξυπνάει σε έναν ξεχασμένο σταθμό τρένων, σε μια ξεχασμένη χώρα. Αυτή είναι η αρχή του έργου του Βενεζουελάνου συγγραφέα Γκουσταύο Οτ «Το διαβατήριο», που παρουσιάζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λαμπρινοπούλου. Παίζουν οι Γιώργος Κατσής, Βαγγέλης Αμπατζής και Διονύσης Πιφέας. Αντισθένους 7 και Θαρύπου, στις 21.15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT