Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις εσωτερικές φωνές, αυτή την εσωτερική πολυφωνία που υπάρχει στο κεφάλι μας, κάνει παράσταση χορού ο Αλέξανδρος Μ. Κυριαζής. Το «Bits & Pieces» δημιουργεί τρεις σκηνές για τον Γκρινιάρη, τον Αισιόδοξο και τον Γελωτοποιό. Νέο Θέατρο Θησείον – Ενα θέατρο για τις τέχνες, Τουρναβίτου 7, στις 20.00.

Ενα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, η «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρτο ντε Φίλιπο, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Δημήτρης Χορν». Στους βασικούς ρόλους η Μαρία Ναυπλιώτου (φωτογραφία) και ο Μελέτης Ηλίας, ενώ σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Αμερικής 10, στις 20.00.

Η έκθεση «Γιώργος Σεφέρης. Εξήντα χρόνια από το βραβείο Νομπέλ» συνεχίζεται έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη/Πινακοθήκη Γκίκα. Στην έκθεση, εκτός από το βραβείο Νομπέλ που ανήκει στη μόνιμη συλλογή της Πινακοθήκης Γκίκα, παρουσιάζεται και πλήθος τεκμηρίων και φωτογραφικού υλικού. Κριεζώτου 3, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 18.00.

Μια πρωτότυπη διασκευή του «Βασιλιά Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζεται στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και σύγχρονη θεατρική γλώσσα σε απόδοση και διασκευή του Στρατή Πασχάλη, με την Μπέττυ Αρβανίτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Κεφαλληνίας 16, Κυψέλη, στις 20.00.

Περιοδική έκθεση αφιερωμένη στον Γιάννη Τσαρούχη με τίτλο «Θεατές και θεώμενοι – Μικρή αναδρομική» και έργα από τη συλλογή του Ζαχαρία Γ. Πορταλάκη παρουσιάζεται στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (α΄ επίπεδο). Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 15.30 και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 16.00. Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 27, Ηράκλειο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT