Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βιωματικό εργαστήριο για ενηλίκους διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή το έργο «Το δένδρο που έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν. Με την καθοδήγηση της θεατροπαιδαγωγού Μαρίας Τερζάκη, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τη σχέση τους με τα όριά τους και τους άλλους. Από τις 11.30 μέχρι τις 13.00, αποκλειστικά με δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected], Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος.

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση «Θεόδωρος Πανταλέων – Διάλογος ονείρων με τον Salvador Dali» (φωτογραφία). Στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts θα παρουσιαστούν έργα των τελευταίων πέντε χρόνων σε επιμέλεια του ιστορικού τέχνης Μάνου Στεφανίδη. Παράλληλα θα εκτεθούν και έξι γλυπτά με έργα του Νταλί που εμφανίζονται ως θέματά του από τη δεκαετία του ’30. Σκουφά 5, Κολωνάκι, από τις 18.00 έως τις 22.00.

Σε μια ζωγραφική έκθεση μας προσκαλεί η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, που φιλοξενεί από σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών προβολών του 2ου ορόφου της Βιβλιοθήκης στο ΚΠΙΣΝ τα έργα της Ηρούς Κανακάκη με τίτλο «Η συνέπεια της ζωγραφικής διαδικασίας». Από τις 09.30 έως τις 22.00, από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, με ελεύθερη είσοδο. Διάρκεια έκθεσης μέχρι 22 Μαρτίου.

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Ελληνικό Σχέδιο και τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου στο πλαίσιο του «Μήνα της μνήμης της μουσικής». Στην πρώτη εκδήλωση θα παρουσιαστούν έργα των Γιάννη Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Τούντα, ενώ προλογίζει ο Λάμπρος Λιάβας. Φρυνίχου 14, Πλάκα, στις 21.00.

Δύο ηθοποιοί, η Λίνα Φούντογλου και ο Αλέξανδρος Χούντας, παρουσιάζουν την περφόρμανς «Κατερίνα Γώγου: Εγώ η Κατερίνα», όπου με βάση την ποίησή της εισχωρούν στον κόσμο της συνοδευόμενοι από την πρωτότυπη μουσική του Ιωάννη Βουδούρη. Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT