Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ένα ταξίδι από τη Βοστώνη στη Νέα Υόρκη και από εκεί στη σκηνή του Half Note μάς καλούν ο πιανίστας και συνθέτης Τζόελ Λαρού Σμιθ και η Ελένη Αράπογλου. Στις δύο βραδιές θα παρουσιάσουν τζαζ και Afro-Latin μουσικές, αλλά και κομμάτια από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά τους, «Testimony». Μαζί τους οι Γρηγόρης Θεοδωρίδης στο μπάσο και Τζέισον Γουάστορ στα τύμπανα. Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

Την έννοια του ενδιάμεσου χώρου πραγματεύονται στην έκθεση «Μεθοριακότητα I Liminality» στην Gallery Citronne και παρουσιάζονται έργα με διάφορα εκφραστικά μέσα των Γιώργου Γιατρομανωλάκη, Μαρίνας Παπαδαμάκη (φωτογραφία), Ναταλίας Παπαδοπούλου και Μάρως Φασουλή. Πατριάρχου Ιωακείμ 19, Κολωνάκι, στον τέταρτο όροφο. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 20.00 και Τετάρτη, Σάββατο από τις 11.00 έως τις 16.00.

Η Αλέκα Κανελλίδου δεν χρειάζεται συστάσεις, η ξεχωριστή τραγουδίστρια με τη ζεστή και αισθαντική φωνή με το τζαζ ηχόχρωμα, παρουσιάζει τραγούδια από τη μεγάλη διαδρομή της στο θέατρο Αλσος, σε μουσική επιμέλεια του Βαγγέλη Τούντα. Πεδίον του Αρεως, στις 21.00.

Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας θα παρουσιάσει τη συναυλία του «Νόστος – από το μπαρόκ στο σήμερα» ο Γιώργος Μαγουλάς. Μουσικές αναδημιουργίες των Σατί, Σοστακόβιτς, Πιοβάνι, Χατζιδάκι, αλλά και δύο ορχηστρικές σουίτες του, θα παρουσιαστούν με μαντολίνο, βιολοντσέλο και κλασική κιθάρα. Μαζί του οι Σταύρος Παργινός και Νίκος Κυριαζής. Ωδείο Φίλιππος Νάκας – Αίθουσα συναυλιών, Ιπποκράτους 41, στις 20.30.

Τις διπλωματικές εργασίες τους παρουσιάζουν οι τελειόφοιτοι του Εικαστικού Τμήματος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και για δύο εβδομάδες ο εκθεσιακός χώρος της σχολής θα είναι ανοικτός για το κοινό. Πειραιώς 256, από Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 14.00 έως 21.00 και Σάββατο από τις 12.00 έως τις 19.00.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT