Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζοντας το αφιέρωμά της «Κορυφαίοι σκηνοθέτες – σπουδαίες αμερικανικές ταινίες», η Ελληνοαμερικανική Ενωση προβάλλει σήμερα γνωστές σκηνές από ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε. Για το έργο του θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι και κριτικοί κινηματογράφου Γιάννης Ζουμπουλάκης και Κωνσταντίνος Καϊμάκης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Μάκης Προβατάς. Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, Μασσαλίας 22, στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο.

Με εμφανίσεις και περιοδείες σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Κίνα, οι Galan Trio παρουσιάζουν ένα νέο πρότζεκτ σε συνεργασία με την Ιταλίδα φλαουτίστα Ρίτα ντ’ Αρκάντζελο (φωτογραφία) με τίτλο «Α Celebration of Contemporary Chamber Music». Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα σύγχρονων συνθετών από Γαλλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Πορτογαλία, Ιρλανδία. Η συναυλία θα ηχογραφηθεί. Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση, στις 20.30.

Το τελευταίο live της τραγουδίστριας Τζέσικα Μπράουν και της μπάντας της θα λάβει χώρα στην Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θεάτρου. Το έργο των Τζέο Πακίτσα και Σοφίας Πριόβολου, που ξεκινά σήμερα, παρακολουθεί τα μέλη του συγκροτήματος την ώρα που περιμένουν τη lead singer να ανέβει στη σκηνή. Θέατρο Rex, σκηνή «Κατίνα Παξινού», Πανεπιστημίου 48, στις 21.00.

Με αφορμή τα 100 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος παρουσιάζει την αναδρομική έκθεση της Αθηνάς Πολιτοπούλου Κάργκστιν με τίτλο «Η μουσικότητα της γλυπτικής». Γραβιάς 6, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 15.00 έως τις 19.00 και Σάββατο από τις 12.00 έως τις 16.00.

Την τρίτη ατομική έκθεση του εικαστικού Χάρη Γαβρήλου, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, εγκαινιάζει σήμερα η Roma Gallery. Η έκθεση «Closer», σε επιμέλεια Χριστόφορου Μαρίνου, θα διαρκέσει έως τις 27/02. Ρώμα 5, στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT