Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατάφερε να μας κάνει να αγαπήσουμε το σουίνγκ και να παρουσιάσει ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ρυθμών. Η Πέννυ Μπαλτατζή με κέφι και παρέα με την εξαμελή μπάντα της μας καλεί για μερικές μόνο Παρασκευές στον Σταυρό του Νότου Plus. Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, στις 22.30.

Το βιβλίο της Ρούμενα Μπουζάροφσκα «Ο άντρας μου», σε μετάφραση Αλεξάνδρας Ιωαννίδου, έκανε αίσθηση όταν παρουσιάστηκε. Tώρα, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, γίνεται θεατρική παράσταση και κάνει πρεμιέρα απόψε για να μιλήσει για τις γυναίκες ως συζύγους, ερωμένες, μάνες, κόρες. Παίζουν οι Μαρία Σκουλά (φωτογραφία) Αμαλία Καβάλη και Μαρία Μαγκανάρη. Θέατρο Θησείον, Τουρναβίτου 7, στις 21.00.

Το τακτικό ραντεβού τους και αυτόν τον Ιανουάριο δίνουν τρεις από τις πιο ιστορικές και ενεργές μπάντες του ελληνικού ροκ σε ένα τετράωρο live. Οι Magic de Spell, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια) και τα Υπόγεια Ρεύματα υπόσχονται να χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά στο «Κύτταρο». Ηπείρου 48 και Αχαρνών, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Η Ελένη Ουζουνίδου γίνεται Μαρίκα Νίνου και το θέατρο Εν Αθήναις μετατρέπεται στη θρυλική ταβέρνα «Τζίμης ο χονδρός» για την παράσταση που βασίζεται στο βραβευμένο θεατρικό «Η Τουρκομερίτισσα» του Δημήτρη Καρατζιά. Ιάκχου 19, στις 21.00.

Στην πρώτη συνεργασία του με το ΚΘΒΕ, ο Σύλλας Τζουμέρκας σκηνοθετεί ένα από τα πιο γνωστά και βραβευμένα έργα του Τενεσί Ουίλιαμς, τη «Λυσσασμένη γάτα», στο Βασιλικό Θέατρο. Πλατεία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT