Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ημερίδα με αντικείμενο την παρακολούθηση των εξελίξεων στο πεδίο των μέσων ενημέρωσης στην Ευρώπη μας προσκαλεί τη Δευτέρα το Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Με απαραίτητη προεγγραφή, στο Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, στις 15.45 και μέχρι τις 19.00.

Η ποιητική συλλογή του Γιάννη Ανδριονάτου «Δείπνο αντιβαρύτητας» θα παρουσιαστεί σήμερα στον Ιανό με ομιλητές τους Δημήτρη Αγγελάτο, καθηγητή ΕΚΠΑ, Γιώργο Κετρωτή, καθηγητή Ιόνιου Πανεπιστήμιο, Νίκο Πρατσίνη, μεταφραστή, Θανάση Τριαρίδη, συγγραφέα. Συντονίζει ο Κώστας Δαρδανός, ενώ θα απαγγείλουν η Ελλη Πασπαλά και ο Σήφης Πολυζωίδης. Σταδίου 24, στις 12.00.

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου αρχίζουν οι παραστάσεις του βραβευμένου με Πούλιτζερ έργου του Ντέιβιντ Λίντσεϊ Αμπέρ με τίτλο «Rabbit hole» (φωτογραφία) με ένα εξαιρετικά δύσκολο θέμα, αυτό της απώλειας ενός παιδιού, που το κάνει με οξυδέρκεια, συμπόνια και ειλικρίνεια. Σκηνοθεσία Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, παίζουν οι Ευαγγελία Ανδρεαδάκη, Νίκος Γεωργάκης, Εύη Δόβελου, Ελενα Παπαβασιλείου, Πολύκαρπος Φιλιππίδης. Θέατρο ΕΛΕΡ, Φρυνίχου 10, στις 21.00.

Μια βραδιά γεμάτη Hard Rock, Punk, αλλά και Metalcore και Thrash θα παρουσιάσουν σήμερα οι Middle Earth, οι OCEANDVST, οι Kiss Me Cleopatra και οι Aurum στο An Club. Σολωμού 13, Εξάρχεια, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Ενας διάσημος καλλιτέχνης της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Ross From Friends ή αλλιώς Felix Clary Weatherall, θα εμφανιστεί στο Ωδείο Αθηνών. Το πάρτι της Κυριακής θα ανοίξουν οι Jay Jay και Midland. Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT