Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Vault Theatre Plus, η παράσταση «Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη», που ξεκίνησε το ταξίδι της το 2017, μετά από περιοδείες και sold out ανεβαίνει και πάλι για περιορισμένες παραστάσεις κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Σκηνοθεσία Περικλής Μοσχολιδάκης και ερμηνεία Μάγδα Κατσιπάνου. Εν Αθήναις, στις 21.00. Ιάκχου 19, Γκάζι.

Φίλοι και μουσικοί με διαφορετικές καταβολές αλλά κοινή αισθητική είναι ο κοντραμπασίστας Γρηγόρης Θεοδωρίδης και ο τρομπετίστας Δημήτρης Παπαδόπουλος. Οι δυo τους ανεβαίνουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club για μια μοναδική βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους, τον Τάκη Πετερέλη στο τενόρο σαξόφωνο, τον Νικόλα Αναδολή στο πιάνο και τον Παναγιώτη Θέμα στα τύμπανα. Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

Πάνω από εξήντα πίνακες που καλύπτουν μια μακρά διαδρομή 40 χρόνων περιλαμβάνει η ατομική έκθεση του Peter Katsihtis με τίτλο «Ζωγραφική διαδρομή, Νέα Υόρκη – Αθήνα» (φωτογραφία) στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων. Βασιλίσσης Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, Τρίτη έως Παρασκευή από 11.00 έως 19.00 και Σάββατο και Κυριακή 10.00 με 15.00.

Μια μεγάλη ατομική έκθεση ταξιδιωτικής φωτογραφίας παρουσιάζεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Τουλάχιστον 100 φωτογραφίες μεγάλων εκτυπώσεων από διάφορες περιοχές του κόσμου περιλαμβάνονται στο «Terra Incognita» του Αθανάσιου Μαλούκου. Πειραιώς 100, από τις 10.00 έως τις 22.00. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Μια παράσταση αφιερωμένη στους πρώτους Ελληνες κωμικούς του βωβού κινηματογράφου έχει ανέβει στο ΚΘΒΕ. Ο Δημήτρης Πιατάς και ο Σάκης Σερέφας δημιουργούν μια μπουρλέσκ μυθοπλασία με 25μελή θίασο και ζωντανή μουσική. «Οι κωμικοί», Μονή Λαζαριστών, Σκηνή Σωκράτης Καραντινός, Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη, στις 18.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT