Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνει από σήμερα η βασισμένη στο έργο του Λονίντ Αντρέγιεφ, που γράφτηκε το 1902, παράσταση «Η σκέψη», σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη. Παίζουν οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Μάρω Γκόρτσου. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τις 10 Μαρτίου. Θέατρο Σφενδόνη, Μακρή 4, στις 21.00 (Κυριακή στις 20.00).

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (φωτογραφία) και το υπουργείο Παιδείας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους μας για καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε καλή κατάσταση. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν στο Βιβλιοπωλείο των Αστέγων μετά την κλοπή που έγινε. Η συγκέντρωση των βιβλίων θα γίνεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από τις 09.00 έως τις 14.00 στο σημείο πληροφόρησης της ΕΒΕ στο ΚΠΙΣΝ.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου και η Sianti Gallery παρουσιάζει το βιβλίο της Ελένης Τσαλδίρη «Η μεγάλη νίκη της Ζωής», ένα παραμύθι-ύμνος για τα παιδιά που δίνουν τη μάχη. Παράλληλα, θα γίνει και δραματοποιημένη παρουσίαση της παράστασης. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 και Νηρηίδων 18, περιοχή Χίλτον, από τις 19.00 έως τις 22.00.

Το βιβλίο του Ισίδωρου Ζουργού «Παλιές και νέες χώρες» θα παρουσιαστεί στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος και σύμβουλος εκπαίδευσης Ελένη Γερούση και ο συγγραφέας Μιχάλης Πιτένης. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Δημ. Κακουλίδης από το περιοδικό Together. Δαβάκη 9, Κοζάνη, στις 18.00.

Νέες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο ξεκινά από σήμερα το έργο «Ο Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης. Παίζουν οι Μπέσσυ Μάλφα, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Δαούσης, Στεφανία Ζώρα. Ευμολπιδών 45, Γκάζι, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT