Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά ολόκληρες ώρες ασταμάτητης χορευτικής μουσικής, στο πρώτο μεγάλο χορευτικό γεγονός της χρονιάς, υπόσχονται οι διοργανωτές του Primer. Καλεσμένος τους ο Βερολινέζος σταρ της τέκνο Paul Kalkbrenner και μαζί του οι dj Hosh και Nick JoJo. Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, από τις 13.00 έως το ξημέρωμα.

Η εικαστικός Γεωργία Λαλέ (φωτογραφία), που δημιούργησε τη «ροζ σημαία», θα πραγματοποιήσει την περφόρμανς «Αλκυονίδες Μέρες» στο Bios, ενώ παράλληλα απευθύνει πρόσκληση για τη δωρεά σεντονιών από γυναίκες και θηλυκότητες για τη δημιουργία έργων κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Πειραιώς 84, από τις 12.00 έως τις 17.00.

Εργα του Γιάννη Τσαρούχη από διαφορετικές εποχές, αγαπημένα, αντιπροσωπευτικά και ορισμένα που δεν παρουσιάζονται συχνά, περιλαμβάνει η έκθεση σε επιμέλεια της Νίκης Γρυπάρη «Ημουν και έμεινα ένας ερευνητής και ένας μαθητής». Ιδρυμα Γιάννη Τσαρούχη, Πλουτάρχου 28, Μαρούσι. Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 έως 15.00, Σάββατο και Κυριακή από 10.00 έως 16.00. Διάρκεια έκθεσης έως τις 15/4/24.

Το νέο Μουσείο Μαρία Κάλλας ανοίγει τα Σαββατοκύριακα για τις οικογένειες με εργαστήρια για παιδιά από 3 έως 12 ετών αλλά και βρέφη από 8 μηνών μέχρι 2,5 ετών με οδηγό το παιχνίδι και έμπνευση από τα εκθέματα του μουσείου. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 210-44.04.204. Μητροπόλεως 44, από τις 10.30 έως τις 11.30 π.μ.

Δύο Ελληνες κορυφαίοι μουσικοί της αυτοσχεδιαστικής μουσικής, ο πιανίστας Ανδρέας Συμβουλόπουλος και ο ντράμερ Νίκος Τουλιάτος, θα εμφανιστούν μαζί στο Jazzèt Music Hall. Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT