Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο του «Φονικό καρναβάλι» θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Μετίν Αραντιτί στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο Γιώργος Αρχιμανδίτης και η μεταφράστρια του βιβλίου Ρίτα Κολαΐτη. Στη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από τα γαλλικά. Κουμπάρη 1, στις 19.00.

Μια 25μελή ορχήστρα παλαιάς μουσικής θα διευθύνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με δικές του συνθέσεις που είχε γράψει για θεατρικές παραστάσεις στο πλαίσιο του Ελληνικού Σχεδίου, με τίτλο «Μάσκες». Στο δεύτερο μέρος τα έργα του συνθέτη θα ερμηνεύσει η πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα. Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Φρυνίχου 14, στις 21.00.

Για δεύτερη φορά και μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει τα έργα του Μιχαήλ Μιχαήλ (φωτογραφία), ενός από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς κόμικ που συστήθηκε στο κοινό μέσω του Στηβ Μπρίζα. Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), καθημερινά από τις 18.00 έως τις 22.00.

Εμπνευσμένο από ένα πραγματικό έγκλημα που συντάραξε την ελληνική κοινωνία το Εγκλημα της Χαροκόπου ή το Εγκλημα του αιώνα, όπως χαρακτηρίστηκε το 1931, είναι το έργο «Η κακούργα πεθερά» της Νεφέλης Μαϊστράλη που ανεβαίνει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Παίζουν Ελένη Ουζουνίδου, Εριέττα Μανούρη, Νεφέλη Μαϊστράλη, Γιώργος Παπανδρέου, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης. Αντισθένους 7 και Θαρύπου, στις 21.00.

Μετά τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Μποσκοΐτης παρουσιάζει στον πο-λυχώρο VAULT το έργο «Ντίνος Χριστιανόπουλος – Το Ταγκαλάκι» μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Μελενίκου 26, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT