Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναρκτήρια εκδήλωση του επετειακού προγράμματος για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από το Ολοκαύτωμα των Ψαρών. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Μαριέττα Μινώτου πρόεδρος της Ιστορικής Εθνολογικής Εταιρείας και ο Κώστας Βρατσάνος δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών. Θα μιλήσουν οι Τζελίνα Χαρλαύτη ΙΤΕ και Δήμητρα Κουκίου. Αίθουσα εκδηλώσεων Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13, στις 18.30.

Δύο εικαστικοί, η Φαίη Αναγνωστοπούλου και η Στέλλα Σεβαστοπούλου (φωτογραφία) εκθέτουν μαζί με διαφορετική αφετηρία, η πρώτη από την αθηναϊκή πολεοδομία και η δεύτερη από τη φύση και τον πολιτισμό. Τα εγκαίνια της έκθεσης γίνονται σήμερα στη FokiaNou Art Space. Διάρκεια έκθεσης μέχρι 2 Μαρτίου, από Πέμπτη μέχρι Σάββατο και από τις 17.00 έως τις 20.00. Φωκιανού 24, Παγκράτι.

Δύο τελευταίες παραστάσεις του έργου «Η playlist μιας faultless μητρότητας», που μιλάει για μια μητέρα, διάσημη DJ, που εξαιτίας της καριέρας της παραμελεί τις κόρες της. Το θεατρικό της Ευαγγελίας Γατσωτή σκηνοθετείται από την Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και την Ελενα Τυρέα. Παίζουν οι Αλέξανδρος Δαρμανής, Ελη Δρίβα, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου Δήμητρα Σύρου. Πολυχώρος Vault, Μελενίκου 26, Βοτανικός. Το Σάββατο στις 18.15 και την Κυριακή στις 21.15.

Τραγούδια του Κώστα Γιαννίδη, του Γρηγόρη Κωνσταντινίδη, του Αττίκ, αλλά και ιταλικές κανσονέτες του Μεσοπολέμου θα παρουσιάσουν ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και ο Μπάμπης Βελισσάριος στην ερμηνεία, στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη. Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν, στις 20.30.

Ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη και την μπάντα του εμφανίζονται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος, στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT