Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Τελευταία παράσταση για την «Κακούργα πεθερά», το έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα που είχαν ταράξει την ελληνική κοινωνία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αυτόνομα εργαστήρια εικονογράφησης για ενηλίκους διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς σήμερα και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν βιβλία με θέμα τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν το δικό τους. Προκράτηση στο [email protected]. Δωρίδος 2 και Λ. Ειρήνης 14, από τις 11.30 έως τις 13.30.

Ενα σπάνιο αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατό του παρουσιάζουν το Ελληνικό Σχέδιο και η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης. Η Βερόνικα Δαβάκη, σε επιμέλεια Μανώλη Πάππου, θα ερμηνεύσει δυσεύρετα τραγούδια του συνθέτη. Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Φρυνίχου 14, Πλάκα, στις 21.00.

Τελευταία παράσταση για την «Κακούργα πεθερά» (φωτογραφία), το έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα που είχαν ταράξει την ελληνική κοινωνία. Παίζουν οι Ελένη Ουζουνίδου, Εριέττα Μανούρη, Νεφέλη Μαϊστράλη, Γιώργος Παπανδρέου, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης. Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, στις 21.00.

Ξεκινά σήμερα και για τέσσερις παραστάσεις η πρωτότυπη όπερα «El Greco» του Γιώργου Χατζηνάσιου, αφιερωμένη στο σύμπαν του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Λιμπρέτο: Ηλίας Λιαμής. Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα Novarte υπό τη διεύθυνση του Νίκου Βασιλείου και δραματουργία παράστασης της Αγγέλας Σαρόγλου. Στις 20.00.

Τελευταία συναυλία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας με τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη συμμετοχή της Γλυκερίας και των Παντελή Θαλασσινού, Θοδωρή Μέρμηγκα και Σοφίας Μέρμηγκα. Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT