Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον ταιριαστό με τη σημερινή ημέρα τίτλο «Γλυκιά ευδαιμονία, έρως και ενηλικίωση στη Γερμανία των μεγάλων συνθετών» θα παρουσιαστούν ακούσματα από το μυθιστόρημα της Μαρίνας Πετσάλη «Δεν ήταν μέθη». Συμμετέχουν οι Νίκος Αλιβιζάτος, Λίνα Νικολακοπούλου, Φώτης Παπαθανασίου και η συγγραφέας, ενώ στο πιάνο η Χαρά Ιακωβίδου θα παρουσιάσει έργα Σούμπερτ, Βάγκνερ, Στράους και άλλων. Ωδείο Αθηνών, Β. Γεωργίου Β΄ 17-19, Αίθουσα Χάρης Γαρουφαλής, στις 19.00.

Μετά τις «Τρεις αδελφές» και τον «Θείο Βάνια», ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί τον «Γλάρο» (φωτογραφία) του Αντον Τσέχοφ στο θέατρο «Προσκήνιο». Παίζουν οι Θεοδώρα Τζήμου, Μανώλης Μαυροματάκης, Αινείας Τσαμάτης, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Δρόσος Σκώτης, Μαρία Φιλίνη, Γιώργος Ζυγούρης. Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, στις 19.00.

Οι δύο ήρωες των παιδικών ταξιδιωτικών οδηγών της Σοφίας Αλεξίου, η Ελλη και ο Ερμής, έρχονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Bee Happy Place Books and More για να κάνουν μαζί με τα παιδιά ένα εργαστήριο για τον σκανδαλιάρη έρωτα και ένα κυνήγι θησαυρού για τα χαμένα του βέλη. Φιλήμονος 4, Αλιμος, με απαραίτητη κράτηση θέσης, στις 18.00.

Ο βαθύφωνος Χριστόφορος Σταμπόγλης αφήνει για μια βραδιά στην άκρη το λυρικό τραγούδι και βουτάει στα ωραιότερα τραγούδια αγάπης του Κόουλ Πόρτερ. Τον συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30.

To «Μια άλλη Θήβα», η παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, μεταφέρεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Πόρτα». Το έργο του Σέρχιο Μπλάνκο είναι μια σπουδή πάνω στην ανδρική ταυτότητα, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Παίζουν οι Θάνος Λέκκας και Δημήτρης Καπουράνης. Μεσογείων 59, στις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT