Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Εως τις 3 Μαρτίου συνεχίζει τις παραστάσεις του στην Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θεάτρου το «The life and death of Jessica Brown» των Τζέο Πακίτσα και Σοφίας Πριόβολου.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι απόγονοι, μια ιστορία για δύο αδέλφια που δεν γνωρίστηκαν ποτέ» είναι ο τίτλος της παράστασης που παρουσιάζεται στο ΠΛΥΦΑ και αποτελείται από κείμενα του Γιάννη Ρίτσου, αρχαίων τραγικών, αλλά και πρωτότυπα, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία των Ηρώς Μπέζου και Χρήστου Θάνου. Κορυτσάς 39, Βοτανικός, στις 21.00 και μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Μετά τις παραστάσεις του στο Παρίσι το «Αυτός και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη θα ανέβει στη γαλλική γλώσσα και υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος για μόνο έξι παραστάσεις. Το έργο σε ερμηνεία του Antonio Labati σκηνοθετεί η Ανδρομάχη Μοντολή, ενώ θα υπάρχουν ελληνικοί υπέρτιτλοι. Θέατρο Ημέρας, Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, στις 19.00.

Εως τις 3 Μαρτίου συνεχίζει τις παραστάσεις του στην Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θεάτρου το «The life and death of Jessica Brown» (φωτογραφία) των Τζέο Πακίτσα και Σοφίας Πριόβολου. Παίζουν οι Ιάσων Αλυ, Στυλιάνα Ιωάννου, Τζέο Πακίτσας, Σοφία Πριόβολου, Χρυσάνθη Τσουκαλά, Kristof, Chris Scott. Θέατρο Rex, Σκηνή Κατίνα Παξινού, στις 21.00.

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής ανεβαίνει στη σκηνή και πίσω από το πιάνο για να συνοδεύσει τους Νίκο Κύρτσο, Μέλα Γεροφώτη και Στέλλα Τέμπρελη στο τσέλο σε μουσικές και τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος. Baumstrasse – Δρόμος με Δέντρα, Σερβίων 8 (2ος όροφος), Βοτανικός, στις 21.00.

Δύο έξτρα εμφανίσεις έχει προσθέσει ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Vox. Στα αγαπημένα σε όλους τραγούδια τον συνοδεύουν οι Μιλτιάδης Παπαστάμου, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Μιχάλης Καπηλίδης. Ιερά Οδός 16, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT