Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του δουλειά με τίτλο «My Ennio Morricone» θα παρουσιάσει ζωντανά στο Half Note Jazz Club ο Σταύρος Λάντσιας. Πασίγνωστες και αγαπημένες μουσικές από ταινίες σε ευρηματικές εκτελέσεις, μαζί με τους Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, Μιχάλη Καλκάνη και Μιχάλη Καπηλίδη. Για τέσσερις βραδιές, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Παρουσιάζεται απόψε το βιβλίο του Αιμίλιου Σολωμού «Κράτα την ανάσα σου» στο βιβλιοπωλείο Επί λέξει. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μάνος Κοντολέων και Ελένη Πριοβόλου, ενώ θα συντονίσει η συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα. Ακαδημίας 32, στις 19.00.

Το χαρακτηρίζουν λαϊκό μιούζικαλ τσέπης, το «Μίξερ» (φωτογραφία) της βραβευμένης Ζέτης Φίτσιου παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Γκλόρια, με τον Κώστα Σιλβέστρο να σκηνοθετεί και τους Αλέξανδρο Σιάτρα και Ελενα Χαραλαμπούδη να ερμηνεύουν, ενώ ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης τους συνοδεύει μουσικά επί σκηνής. Ιπποκράτους 7, στις 21.15.

Η καλύτερη βουβή ταινία του μετρ του σασπένς Αλφρεντ Χίτσκοκ, το «The Lodger: A Story of the London fog», θα παρουσιαστεί στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» στο πλαίσιο του BlackBox Jazz Music Festival, όπου στο πιάνο στη διάρκεια της ταινίας θα παίξει ζωντανά ο Στάθης Αννινος. Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, στις 21.00.

Στον φετινό κύκλο των επιτυχημένων διαλέξεων του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη με τίτλο «Μικρές Γεωγραφίες του καλού», φιλοξενείται ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Αντώνης Αλακιώτης. Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, από τις 18.00 έως τις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT