Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσίαση του βιβλίου «Ημερίδα: Τάσος Μπίρης Πενήντα χρόνια – Σημάδια στο συλλογικό αρχιτεκτονικό γίγνεσθαι» θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο Cafe του Μουσείου Μπενάκη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καθηγητές Αρχιτεκτονικής, Ελένη Αμερικάνου, Γιάννης Αίσωπος, Λεωνίδας Κουτσουμπός και Γιώργος Παπαγιαννόπουλος. Πειραιώς 138, στις 19.00.

Ομαδική έκθεση 18 καλλιτεχνών διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός διεθνής φορέας σύγχρονης τέχνης και πολιτισμού «Kroma» με θέμα τη διαφορετική καταγραφή ιστορικών γεγονότων και αφηγημάτων με τίτλο «Κενό μνήμης». Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3, Ομόνοια, έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Την όπερα «Medge» (φωτογραφία), του Κερκυραίου συνθέτη Σπύρου Σαμάρα, του πιο αναγνωρισμένου συνθέτη της Επτανησιακής Σχολής, θα παρουσιάσει σε συναυλιακή μορφή η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών σε μουσική διεύθυνση και νέα ενορχήστρωση του Βύρωνα Φιδετζή. Στον ρόλο της Medgé η Lucie Peyramaure, Nair ο Κωνσταντίνος Κληρονόμος και Selim ο Δημήτρης Πλατανιάς. Ακαδημίας 59, στις 20.00.

Η Μάρω Δούκα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Φελιτσιτά» τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δήμου Χαλανδρίου. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος Μικέλα Χαρτουλάρη και θα συντονίσει η φιλόλογος Γεωργία Τεμπέλη. Οδός Παπάγου 7, στον δεύτερο όροφο, στις 19.30.

Την ετήσια κοπή πίτας θα κάνει ο σύλλογος απανταχού Καρδιτσιωτών αύριο και παράλληλα θα βραβεύσει τον Αγγελο Ζαχαρόπουλο, επίτιμο διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, οδός Ακαδημίας και Γενναδίου 8, στον 7 όροφο, στις 18.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT