Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σπάνια φιλία μεταξύ ενός αποτυχημένου συγγραφέα και ενός ιδιοκτήτη μπαρ, πρώην ηθοποιού πραγματεύεται η παράσταση «Tango Bar» που εγκαινιάζεται σήμερα. Το έργο του Περικλή Κοροβέση ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα «πείρα(γ)μα» και το «Το τρίκυκλο», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καρούνη. Παίζουν οι Γιάννης Καρούνης, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος. Τρίκυκλο, Πυθέου και Θ. Γεωμέτρου, Νέος Κόσμος, στις 21.00.

Τρεις νέοι άνθρωποι του σήμερα, λίγο μετά τα 30, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη ζωή, τον έρωτα και τη φιλία. Εγκαινιάζεται απόψε η παράσταση «Δε μιλένιαλς» (φωτογραφία) σε κείμενο και σκηνοθεσία Χρύσας Κολοκούρη. Παίζουν: Λουκία Ανάγνου, Αρης Κασαπίδης, Χρύσα Κολοκούρη, μουσικός επί σκηνής Tsolimon (Νίκος Τσώλης). Τεχνοχώρος Φάμπρικα – Bar, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός, στις 21.00.

Πίνακες γεμάτους χρώμα που ξεχειλίζουν από ήχους, φωνές και μουσική παρουσιάζει η Σοφία Καλογεροπούλου σε έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στον εκθεσιακό χώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής». Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, καθημερινά από τις 10.00 έως τις 20.00. Σαββατοκύριακα από τις 11.00 έως τις 15.00.

Συνεχίζεται μέχρι τις 3 Μαρτίου η έκθεση «Vanitas. Ιστορίες από το επέκεινα» με τη συμμετοχή 56 σύγχρονων εικαστικών γύρω από τη ματαιότητα, τη ματαιοδοξία και τον θάνατο. MOMus – Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ΔΕΘ – Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη. Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 18.00. Πέμπτη από τις 12.00 έως τις 20.00.

Για ένα ταξίδι που ξεκινάει από την παράδοση και καταλήγει στους σπουδαίους συνθέτες του σήμερα μας προσκαλούν οι Βασίλης Προδρόμου, Νίκος Πλιός και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων. Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, Ακαδημίας 59, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT