Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ασπρόμαυρη γάτα είναι η Φελιτσιτά, που κάνει παρέα στον Κωνσταντίνο που επέλεξε να ζει άστεγος. «Φελιτσιτά» είναι και ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου της Μάρως Δούκα, που θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο Αγράμπελη Books. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Θύμιος Κάκος. Ηλιουπόλεως 198 και Προύσσης, Υμηττός, στις 20.00.

Τι συμβαίνει όταν δεν μπορείς να πεις παραπάνω από 140 λέξεις ημερησίως; Πώς συνδυάζονται η επανάσταση και η λογική; Αυτά τα ερωτήματα θέλει να απαντήσει το πολυβραβευμένο έργο «Λεμόνια, λεμόνια, λεμόνια, λεμόνια» του Σαμ Στάινερ, που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά σε μια ανανεωμένη εκδοχή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βαρβάρα Νταλιάνη και παίζουν οι Λίνα Πάτσιου και Νίκος Κουκάς. Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.

«Αμα μας καλέσουνε… θα φορέσουμε τις κουκούλες μας και θα πάμε…». Η θεατρική ομάδα Under Contraction παρουσιάζει το έργο του Θανάση Τριαρίδη «Η κουκούλα» (φωτογραφία) σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα. Παίζουν οι Αλεξάνδρα Μπαούση και Αλεξάνδρα Ραβάνη. Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής, Αγίου Ορους 16 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, στις 21.00.

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συμπράττει με τον Μιχάλη Σουρβίνο στις ενορχηστρώσεις και την κιθάρα για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στον έρωτα και το πάθος, με ένα διαλεγμένο ρεπερτόριο για τη «Λατίνα ψυχή» – Alma Latina. Μαζί τους στην κιθάρα ο Χρήστος Μπενετάτος και στο τσέλο ο Σταύρος Παργινός. Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, στις 20.30.

Φιλανθρωπικό γκαλά – συναυλία διοργανώνει η εθελοντική ομάδα «Στήριξη» με τη συμμετοχή νέων βραβευμένων σολίστ του διεθνούς μουσικού σωματείου Gina Bachauer, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο «Η μουσική για τον άνθρωπο», σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Π. Καράμπελα Σγούρδα. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT