Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαινιάζεται σήμερα στην αίθουσα τέχνης «Εκφραση – Γιάννα Γραμματοπούλου» η ατομική έκθεση του Γιώργου Αλεξανδρίδη με τίτλο «…προβάλλουν λαμπρά στα ανώτερα ύψη των αιθέρων» με τρεις εγκαταστάσεις, σε επιμέλεια του Γιάννη Μπόλη. Βαλαωρίτου 9α, από τις 19.00 έως τις 22.00.

«Θα μας κλείσουν σαν τα παγώνια στον ακάλυπτο; Θα μας βγάζουν φωτογραφίες;» Τρεις συγκάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με μια αντίφαση, μια κοινωνία και ένα σαπισμένο σύστημα στην παράσταση «Παγώνια» (φωτογραφία) της Στέλλας Ζαφειροπούλου, που ανεβαίνει σήμερα στη σκηνή του Bios σε σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη. Παίζουν οι Γιώργος Παπαπαύλου, Φιόνα Γεωργιάδη, Πέτρος Σκαρμέας. Πειραιώς 84, στις 21.00.

Κύκλο εργαστηρίων χαρακτικής για ενηλίκους διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς με τίτλο «Βιομηχανικά χαράγματα» και την καθοδήγηση του ζωγράφου και χαράκτη Μάρκου Καμπάνη. Με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν υλικά, αλλά με την απαραίτητη κράτηση θέσης στο 210-34.18.051. Τρεις συναντήσεις κάθε Πέμπτη στις 17.30. Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος.

Ο έρωτας του ιππότη και ποιητή Συρανό ντε Μπερζεράκ για τη Ρωξάνη, το διάσημο έργο του Εντμόν Ροστάν, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με τους Μιχάλη Σαράντη, Λένα Παπαληγούρα, Ιάσονα Παπαματθαίου, Νικόλα Χανακούλα. Θέατρο Αλκυονίς, Ιουλιανού 42-46, στις 20.00.

Με τα τραγούδια που έγινε γνωστή και αγαπήθηκε, αλλά και καινούργια από το τελευταίο της άλμπουμ «Proud», θα εμφανιστεί η Μόνικα στη σκηνή του Vox Live στην Ιερά Οδό 16. Στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT